Srpen v Kině Beseda

Kino Beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: ticketing@dominikcentrum.cz telefon: +420 378 035 415
web: http://www.mestanska-beseda.cz
žánr: režie:
délka:
premiéra:

Srpen v Kině Beseda: Novinky Havel a Šarlatán i speciální verze V síti pro dospělé.
Během srpna si do Kina Beseda můžete zajít hned na tři novinky. Dokument V síti jste už patrně viděli, ale nyní přichází do kin ještě jedna „tvrdší“ verze – V síti 18+ (18. 8.). Ta nezakrývá nic, jen tváře predátorů. O den později Kino Beseda promítne dlouho očekávanou novinku Havel (19. 8.). Snímek přináší příběh jedné z nejvýraznějších osob naší historie Václava Havla z časů disentu, kdy ještě nebyl slavnou osobností.
Pro velký divácký úspěch se na plátna kin vrací australské drama Než skončí léto (20. 8.), které zahajovalo přehlídku Tady Vary. S lehkostí a originálním humorem vypráví příběh šestnáctileté nemocné dívky, ve které první setkání s láskou probouzí novou chuť do života.
Poslední filmovou novinkou je strhující životopisné drama Šarlatán (27. 8.). Nejnovější snímek uznávané polské režisérky Agnieszky Holland je inspirován skutečnými osudy léčitele Jana Mikoláška, na kterého se v průběhu několika desetiletí obracely s prosbou o pomoc statisíce lidí ze všech společenských vrstev včetně nejvýznamnějších osobností politického i kulturního života. Snímku se dostalo velké cti uvést svou světovou premiéru v rámci 70. ročníku Berlínského mezinárodního filmového festivalu – Berlinale.


Srpen v Kině Beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů