Strašidelný rej pro děti s Plzeňským krajem

Parkhotel U Borského parku 31, Plzeň
e-mail: hotel@parkhotel-czech.eu telefon: +420 608 111 702
web: http://www.parkhotel-czech.eu/
Plzeňský kraj letos opět pořádá zábavné odpoledne pro děti. Tentokrát je to Strašidelný rej, kde se sejdou duchové, strašidla, čarodějky a další bytosti a zpříjemní dětem první listopadovou neděli. V Parkhotelu vystoupí sólisté pěveckého sboru Andílci – Angel Kids a kapela Pískomil se vrací, která se věnuje muzice a zábavě pro dětské publikum. Bude se soutěžit, tvarovat z balónků s Balonkovou Evičkou a se všemi bytostmi se bude diskotačit. Všichni malí návštěvníci si užijí také tvořivé dílničky, ale i spoustu dalších soutěží.
 
Akce se koná pod záštitou hejtmana Plzeňského kraje Josefa Bernarda. Výtěžek ze vstupného bude opět věnován na dobrou věc, a to Základní škole speciální a Praktické škole Diakonie ČCE Merklín.

Cena vstupenky je 60 Kč a zakoupíte je na www.goout.net od 1. října 2019.

Kapela Pískomil se vrací patří k jedné z mála profesionálních kapel, která se věnuje výhradně moderní dětské tvorbě a tvoří mezigenerační zábavu, při které se baví nejen děti, ale i rodiče. Při jejich živelném koncertu si užijete vtipné a originální texty, našlápnuté písničky, barevné kostýmy a skvělou práci s dětským publikem.
Od roku 2012 kapela odehrála přes 500 koncertů a získala si řadu fanoušků. Jejich písničky hraje denně Český rozhlas – Rádio Junior. S kvalitní tvorbou pro děti si kapela získala stabilní místo na české hudební scéně a vystoupuje například na velkých festivalových pódiích (Přehrady, Colours of Ostrava, United Islands of Prague, Vysočina Fest, Benátská noc, Mezi ploty atd.), městských slavnostech, vinobraních a všude tam, kde je vítaná rodinná zábava.

Adam, Vendy a Sofi jsou nové trio Angel Kids, které má hudební zázemí v pěveckém sboru Andílci. Zjistili, že jim to spolu dobře ladí a baví je zpívat v trojhlasu. Pod vedením sbormistryně Jany Marie Kateřiny Korbelové nazkoušeli směs písniček z různých hudebních žánrů, se kterými vystoupí v letošní sezóně!

↑ zpět na začátek článku ↑

Strašidelný rej pro děti s Plzeňským krajem

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů