Strom splněných přání

NC Borská pole U letiště 2/1074, Plzeň
e-mail: dotazy@iborskapole.cz telefon: +420 377 421 986
web: http://www.iborskapole.cz/

Vánoční strom, který opuštěným dětem plní přání, se stal v Plzni již tradicí. Pravidelně ho pořádá rádio Kiss Proton v Nákupním centru Borská pole. Strom splněných přání se rozzáří v pasáži nákupního centra v sobotu 28. listopadu a k dispozici bude zájemcům až do druhé poloviny prosince.
Charitativní akce pomáhá dětem z dětských domovů po celém Plzeňském kraji. Rodiče dětem sice nikdo nenahradí, ale alespoň pod stromečkem objeví to, co si přejí. Princip akce je i letos stejný. Návštěvníci mají k dispozici seznamy dětí včetně jejich jména a věku i s přáními. Podle svých možností si mohou vybrat konkrétní dítě a dárek, který mu pořídí. Zakoupenou věc pak přinesou zpět k vánočnímu stromu, kde se o všechny další náležitosti postarají Kisspatrolky. Zabalí a umístí štítky s popisem tak, aby se konkrétní dárek dostal k dítěti, které si ho přálo. Dárky se do dětských domovů dostanou těsně před Štědrým dnem, kdy je doručí přímo tým moderátorů a Kisspatrolek.
Do charitativní akce se v letošním roce zapojily dětské domovy z celého Plzeňského kraje. Každoročně se lidem podaří pořídit kolem 90% všech přání, zbylé dárky pak dokupuje pořadatel akce spolu s partnery projektu: firmou Omexom GA Energo a Colloredo Mannsfeld.
Strom splněných přání rádia Kissproton bude těm, kteří chtějí děti obdarovat, sloužit každý den. Během pracovního týdne budou Kisspatrolky na místě vždy od 14 do 20 hodin, o víkendech pak od 10 do 20 hodin.

Strom splněných přání

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů