Styl plzeňských restaurací pod drobnohledem Václava Hlouse

Plzeň Plzeň
e-mail: telefon:
web:

Uplynulý covidový rok byl rokem, který už asi nikdo v restauračním provozu nechce nikdy více zažít. Opakované otevírání a zavírání, vyhazování potravin do koše, absolutní nejistota tohoto oboru… Při první vlně v březnu jsme žádné výpovědi nerozdávali, přišlo nám to vůči zaměstnancům neseriózní.  Restauraci jsme měli v té době třináctým rokem, a tak jsme měli naštěstí i našetřeno. Když jsme otevřeli v květnu, byli jsme rádi, že je to za námi. Bohužel přišel podzim a bylo to znovu. V té době jsme navíc přijali nové dva zaměstnance. Ty jsme pak museli ve výpovědní lhůtě propustit. Léto nebylo špatné, takže jsme znovu něco ušetřili, ale v říjnu a listopadu to bylo pryč. O vládní pomoci restauratérům se toho napsalo hodně, za nás jen můžu říci, že i přes všechny programy a kompenzační bonusy, které nám přišly, bychom nepřežili, kdybychom neměli dost našich prostředků.


Během měsíců, kdy jsme museli mít zavřeno, jsme malovali a doháněli různé resty, v létě jsme připravili nové webové stránky a upravili nabídku našeho jídelního lístku. Doufáme, že k spokojenosti zákazníků.

Výdejní okénko jsme otevřeli až s lepším počasím, 9. dubna. Do té doby jsme nechali zaměstnance odpočívat, až tedy na drobné pomoci s malováním a občasnými schůzkami kvůli udržení kolektivu. Ale sotva jsme okénko otevřeli, naši stálí zákazníci se začali vracet. Chodili si pro jídlo, byli rádi, že jsme zase na místě. A když jsme mohli otevřít terasu, bylo ještě líp. Pomalu jsme se začali vracet do běžného provozu a nemůžeme se dočkat, až otevřeme naplno. Na zákazníky čeká perfektní pivo z tanku a skvělé jídlo, jak ho znáte z minula, náš pan šéfkuchař u nás naštěstí zůstal.

Kromě stálého jídelního lístku chystáme na léto více lehčích jídel ve speciálních nabídkách. A všechen personál chce hlavně rozdávat dobrou náladu a doufat v lepší zítřky.

↑ zpět na začátek článku ↑

Styl plzeňských restaurací pod drobnohledem Václava Hlouse

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů