Sumo Sushi

Olympia Plzeň Písecká 972/1, Plzeň
e-mail: info@olympiaplzen.cz telefon: +420 377 918 932
web: http://www.olympiaplzen.cz/

Máte rádi sushi a nákupy? V Obchodním centru Olympia Plzeň můžete obojí spojit do jednoho zážitku! Stačí tu navštívit restauraci Sumo Sushi, kde tuhle skvělou specialitu připravují z těch nejlepších čerstvých ingrediencí. Ochutnat ho tu můžete buď ve formě running sushi, tedy sushi na běžícím pásu, kde můžete sníst, kolik se do vás vejde, nebo jako standardní menu.
Kromě sushi si tu ovšem můžete dát i spoustu jiných asijských specialit. Už jste třeba ochutnali taštičky s vepřovým masem nebo s krevetami? A co takové tofu po sečuánsku s rýží? Anebo vietnamská specialita Bún bó Nam Bö? A nechybí pochopitelně ani polévka Pho, a to buď hovězí, nebo kuřecí.
Nabídka pokrmů je v Sumo Sushi bohatá a pestrá. Určitě si tu vyberou milovníci rýže i nudlí, drůbežího, vepřového i hovězího masa, ale i ryb. Jídlo můžete konzumovat přímo v příjemném interiéru restaurace, nebo si ho můžete vzít s sebou. Pokud si ho chcete vychutnat skutečně v klidu, můžete si místo v restauraci předem rezervovat. To je určitě dobrý tip, pokud zvolíte tenhle gurmánský zážitek jako začátek krásného večera, který bude pokračovat návštěvou multikina.
Sumo Sushi & Grill má otevřeno denně od desáté dopoledne do desáté večer.

Sumo Sushi

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů