Sumo Sushi&Grill

Olympia Plzeň Písecká 972/1, Plzeň
e-mail: info@olympiaplzen.cz telefon: +420 377 918 932
web: http://www.olympiaplzen.cz/

Moderní interiér japonské restaurace Sumo Sushi&Grill v Obchodním centru Olympia Plzeň láká k návštěvě. Nechte se tedy zlákat do sushi restaurace, která si přeje, abyste se tu cítili jako doma a aby vám chutnalo.
Většina lidí si nejspíš pod pojmem sushi představí ruličku ze syrového rybího masa s rýží a mořskými řasami. Ale sushi je především vařená rýže se speciální sladkokyselou omáčkou sušinoko. Také slovo sushi znamená v překladu kyselá chuť.
Skvělí kuchaři restaurace Sumo Sushi&Grill vybírají pro přípravu sushi ty nejčerstvější kvalitní ryby. Krátkodobé zmražení ryby pod -18 °C před samotnou přípravou není na závadu, dokonce jej profesionálové doporučují. Sushi se tu podává způsobem running sushi, tedy na běžícím pásu. Dali byste si třeba kani maki, teka maki, nigiri kani, nigiri unagi nebo třeba kappa maki? Anebo spíš California tobiko? Futomaki? Ebiten maki? Nebo si pod těmito názvy neumíte nic představit? O důvod víc sem zajít, třeba cestou do kina nebo mezi nakupováním, a něco z toho ochutnat.
Restaurace nabízí ovšem nejen různé druhy sushi, ale i jiná skvělá jídla východoasijských zemí. Můžete tu tedy ochutnat například smažené rýžové nudle s lososem a teriyaki omáčkou, smažené Pho s hovězím masem, grill salmon poké bowl s rýží, unagi poké bowl s rýží tofu po sečuánsku, maso tří barev, kuře Hu-nán, grilovaný vietnamský bůček Bún chá nebo vietnamskou grilovanou kachnu Bún Ngan.
Restaurace Sumo Sushi&Grill má otevřeno denně od půl desáté do půl desáté.

Sumo Sushi&Grill

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů