Sumo Sushi & Grill Restaurant

Olympia Plzeň Písecká 972/1, Plzeň
e-mail: info@olympiaplzen.cz telefon: +420 377 918 932
web: http://www.olympiaplzen.cz/

Máte rádi sushi a nákupy? V Obchodním centru Olympia Plzeň můžete obojí spojit do jednoho zážitku! Stačí tu navštívit restauraci Sumo Sushi, kde tuhle skvělou specialitu připravují z těch nejlepších čerstvých ingrediencí. Ochutnat ho tu můžete buď ve formě running sushi, tedy sushi na běžícím pásu, kde můžete sníst, kolik se do vás vejde, nebo jako standardní menu.
Kromě sushi si tu ovšem můžete dát i spoustu jiných asijských specialit. Třeba Bento box nabízí mix chutí a v nabídce najdete různé varianty: hovězí, kachní, křehké kuře, kuřecí stroganov, krevety a losos. A jako příloha se podává rýže a sushi.
Nebo si pochopitelně můžete své jídlo nakombinovat sami, podle toho, na co máte právě chuť. Jako předkrm si můžete dát kupříkladu knedlíčky s vepřovým masem nebo taštičky s krevetami. Pokud máte chuť na klasické nudle, určitě ochutnejte smažené rýžové nudle s lososem a teriyaki omáčkou anebo smažené udon nudle s kuřecím masem. Nebo byste si raději dali něco vietnamského? V nabídce je fantastická vietnamská grilovaná kachna Bún Ngan, smažené závitky, rýžové nudle a zelenina Bun nem nebo ikonický hovězí vývar Pho bo. Dále můžete ochutnat speciality tradiční čínské kuchyně nebo Poke bowl.
Jídlo můžete konzumovat přímo v příjemném interiéru restaurace, nebo si ho můžete vzít s sebou. Pokud si ho chcete vychutnat skutečně v klidu, můžete si místo v restauraci předem rezervovat. To je určitě dobrý tip, pokud zvolíte tenhle gurmánský zážitek jako začátek krásného večera, který bude pokračovat návštěvou multikina.
Sumo Sushi & Grill má otevřeno denně od půl desáté ráno do půl deváté hodiny večerní.

↑ zpět na začátek článku ↑

Sumo Sushi & Grill Restaurant

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů