TANEC PRAHA

Moving Station + Habrmannovo náměstí Plzeň
e-mail: telefon:
web:

Festival TANEC PRAHA opět zavítá do Plzně. Odstartuje 8. června v Moving Station novým dílem Sabiny Bočkové a Johany Pockové Jáma lvová, v němž si do hledáčku vzaly aktuální témata médií, politického populismu a jeho manipulativních sil.

Další představení v rámci festivalu TANEC PRAHA proběhne v Moving Station 15. června v 19 hodin, těšit se můžete na slovenské uskupení BOD.Y: Adrena Axis. Uvidíte taneční představení pro tři tanečníky, soustavu bicích, jednoho hudebníka a jeden objekt.

Intimní performance Roselyne umělkyně francouzského původu Cécile da Costy, jež je pohledem do niterného světa ženy, je na programu 18. čevna v 19 hodin.

Festival zakončí veselé rodinné odpoledne na Habrmannově náměstí se zábavným, energií nabitým LEGOrytmem inspirovaným tématem olympiády, který mladému i dospělému divákovi klade otázky, co je to výkon, povinnost, řád a následně svoboda. Akce proběhne 26. června v 17 hodin a vstup je zdarma.

Festival TANEC PRAHA v Plzni se koná ve spolupráci s Moving Station za podpory Ministerstva kultury ČR, Plzeňského kraje a města Plzeň. Více informací na www.tanecpraha.cz a www.johancentrum.cz.

TANEC PRAHA

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů