Těšíme se na veletrh ITEP!

TJ Lokomotiva Úslavská 75, Plzeň
e-mail: info@tjloko-plzen.cz telefon: +420 377 444 827
web: https://www.tjloko-plzen.cz/
Léto, prázdniny a dovolené, to je úžasný čas, který si všichni užíváme. V létě ovšem vrcholí i přípravy 14. ročníku veletrhu cestovního ruchu Plzeňského kraje ITEP, který proběhne od 20. do 22. září v halách TJ Lokomotiva v Plzni. Stále se rozšiřující počet tuzemských a zahraničních vystavovatelů z různých koutů světa přijede s novou nabídkou možností turistiky.
 
Nechte se tedy inspirovat pestrou nabídkou turistiky od infocenter, měst a obcí, muzeí, turistických cílů a dalších. Přijďte soutěžit, vyhrát hodnotné ceny, užít si legraci, pohodu, odreagovat se, přijďte si pro tipy kam vyrazit, kde jste ještě nebyli, o čem jste dosud neměli ani tušení, co vás dostane a budete chtít být u toho.
 
Nabitý program je připraven opět pro nejmenší, pro žáky základních a středních škol i pro dospělé. Každý den veletrhu si děti užijí interaktivní zábavu, pohybová vystoupení, malování na obličej, program složený z pohádek, soutěží, tvořivých tematických dílen nebo třeba malování karikatur. K dispozici bude i oblíbený fotokoutek. Zažijte adrenalin při jízdě na kole přírodou prostřednictvím 3D brýlí. Na hlavním pódiu s velkoplošnou obrazovkou se budou promítat prezentace, zkušení cestovatelé budou vyprávět vtipné i napínavé historky, chybět nebudou autogramiády známých osobností a sportovců. Těšte se na kouzelníka, zacvičte si dětskou jógu, usaďte se u divadelních představení, žasněte pod hvězdnou oblohou v nafukovacím planetáriu. Jak poskytnout první pomoc se dozvíte u Zdravotnické záchranné služby PK, Záchranného hasičského sboru PK a své zastoupení bude mít i Městská policie. Nahlédněte do přírody v expozici Národního parku Šumava, podívejte se na Chodsko, do Muzea loutek či ZOO Plzeň, pokoušejte přírodní zákony s Techmanií. V rámci doprovodného programu uslyšíte vystoupení Junior Orchestru, ZUŠ Plasy a další hudební skupiny. Gurmánské jazýčky opět potěší francouzské sýry, moravská, rakouská a italská vína, regionální potraviny, německá a česká piva a výtečné bavorské klobásy.
 
Než ITEP otevře své brány, máte ještě čas do 31. srpna bojovat a sbírat body, nebo se ještě zaregistrovat a zapojit do letního putování po turistických zajímavostech Plzeňského kraje v rámci 15. ročníku soutěže Prázdninové štafety (http://stafeta.plzensky-kraj.cz). Slavnostní vyhlášení vítězů a předání hodnotných cen se uskuteční tradičně na mezinárodním veletrhu cestovního ruchu Plzeňského kraje ITEP.
 
Více informací na www.itep-plzen.cz.

↑ zpět na začátek článku ↑

Těšíme se na veletrh ITEP!

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů