UGO – SUPER BOWLS

Olympia Plzeň Písecká 972/1, Plzeň
e-mail: info@olympiaplzen.cz telefon: +420 377 918 932
web: http://www.olympiaplzen.cz/

Jarní novinka v UGO Salaterii v Obchodním centru Olympia Plzeň představuje vyváženou porci čerstvých ingrediencí a nevšední chuťový zážitek. UGO – SUPER BOWLS jsou tak dobré, že budete mít BOWLe za ušima! A co jako první ochutnáte vy?
Co třeba arašídový bowl s grilovaným kuřetem? Oblíbená arašídová omáčka s vylepšenou recepturou se podává s dalšími pestrými ingrediencemi. Základ tvoří jasmínová rýže, červená a žlutá paprika, grilovaná mrkev a cherry rajčátka s grilovaným kuřecím masem. Celý bowl je dozdobený polníčkem, černým sezamem a limetou.
Nebo byste raději nejdřív ochutnali bowl červené kari s grilovaným kuřetem? To je jasmínová rýže, červené zelí, grilovaná mrkev a kuřecí maso s omáčkou z červeného kari. K tomu všemu patří ještě křupavé hrachové lusky, granátové jablko a lístky koriandru.
Kdo má rád pálivé, pro toho je tu poke bowl kuře s wasabi majonézou. Jeho základ tvoří jasmínová rýže ochucená UGO zálivkou, okurka, edamame fazolky, červené zelí, řepa, avokádo, wakame řasy a grilované kuřecí maso. Bowl zdobí klíčky, černý seznam a wasabi majonéza. Ve Freshbaru si můžete dát i variantu s uzeným kuřecím masem namísto grilovaného.
Dalším bowlem, kterým si můžete rozpálit jaro, je poke bowl losos s wasabi majonézou. I jeho základ tvoří jasmínová rýže ochucená UGO zálivkou, okurka, edamame fazolky, červené zelí, řepa, avokádo, wakame řasy a uzený losos a ozdoben je klíčky, černým sezamem a wasabi majonézou.
Všechny bowly je možné zakoupit na UGO Pobočkách také jako výhodné menu s malou polévkou dle denní nabídky a ledovým čajem jahoda & bucco (herbal cold brew).

↑ zpět na začátek článku ↑

UGO – SUPER BOWLS

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů