Únor v Kině Beseda

Kino Beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: ticketing@dominikcentrum.cz telefon: +420 378 035 415
web: http://www.mestanska-beseda.cz
žánr: režie:
délka:
premiéra:

Na začátku února startuje v Kině Beseda oblíbená přehlídka Best of, tentokrát zaměřená na nejlepší snímky roku 2015. Cyklus začíná 8. února snímkem Marťan s Mattem Damonem v hlavní roli se 7 nominacemi na Oscara. V únoru vás ještě čeká Muž na laně (11. 2.), snímek z prostředí Wall Street a žhavý favorit Oscarů (5 nominací) Sázka na nejistotu (22. 2.) či romantické drama Brooklyn (29. 2.) o irské imigrantce, která v New Yorku začíná nový život.

„Únor v Kině Beseda: Nejlepší filmy roku 2015, Lída Baarová i nový Tarantino.“

Únor nabídne i novinky – z těch českých to bude film Filipa Renče o osudech Lídy Baarové. Stejnojmenný film promítáme 1. a 5. února. Této herečce se věnuje i nový dokument Heleny Třeštíkové nazvaný Zkáza krásou (3., 24. a 26. 2.). Další českou novinkou je režisérská prvotina Vojty Kotka Padesátka (11. 2.). Ze zahraničních novinek si do Kina Beseda můžete zajít na western podle gusta Quentina Tarantina Osm hrozných (4. 2.).
Pokračovat bude cyklus Italské umění na plátně. Tentokrát prostřednictvím plátna Kina Beseda můžete nahlédnout do jednoho z nejslavnějších operních domů světa – La Scaly (15. 2.). A dočkají se i milovníci baletu – v rámci cyklu věnovanému baletu moskevského Velkého divadla máme v únoru na programu Dámu s kaméliemi (7. 2.).
Do Kina Beseda si v únoru můžete zajít i na hudební dokument Amy (17. 2.), akční thriller Do posledního dechu (18. 2.) či na nejlepší evropský film roku 2015 Mládí (19. 2.) od oscarového režiséra Paola Sorrentina. A pro hudební fanoušky máme skutečnou lahůdku – v sobotu 13. února promítáme film o lídrovi britské heavymetalové skupiny Motörhead Lemmym Kilmisterovi.

↑ zpět na začátek článku ↑

Únor v Kině Beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů