Únor v Kině Beseda

Kino Beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: ticketing@dominikcentrum.cz telefon: +420 378 035 415
web: http://www.mestanska-beseda.cz
žánr: režie:
délka:
premiéra:

Na začátku února vtrhne nekompromisně na plátna Kina Beseda Tonda Blaník. Tondu nemusíme představovat… a je snad všem jasné, kdo by byl zvolen prezidentem ČR, kdyby to ten křivák Žížala nezazdil. Tonda Blaník se ale nevzdává… Naprosto zásadní novinku Prezident Blaník promítne Kino Beseda 1., 2. a 16. února.

„Filmový únor: Úřadovat bude prezident Blaník i Jevgenij Pljuščenko.“

Všechny prachy světa, popisující únos šestnáctiletého Johna Paula Gettyho III, se budou promítat 7. února, ale nebude to jediná únorová novinka. Těšit se můžete i na Velkou hru (8. 2.) s Jessicou Chastain, film S láskou Vincent (9. 2.) byl natočen kombinací hraného filmu a animace originálních olejomaleb a je to tak první film svého druhu na světě. Drama Nit z přízraků (14. 2.) vás zavede do světa londýnské módy 50. let minulého století a drama s prvky černé komedie Tři billboardy kousek za Ebbingem (26. 2.) ukáže příběh matky, které zavraždili dceru Angelu, a ona bojuje pomocí tří billboardů o prošetření zločinu.
Milovníci baletu si jistě nenechají ujít parádní představení Intimissimi on Ice (11. 2.), v němž uslyšíte Andreu Bocelliho a uvidíte nejznámější bruslaře světa – Jevgenije Pljuščenka, Stéphana Lambiela a Shizuku Arakawu.
Dětem program Kina Beseda nabídne animovanou komedii Coco (10. 2.) a pozor – s malým bonusem! Jako předfilm promítneme 20minutový snímek Vánoce s Olafem.
Kompletní filmovou nabídku Kina Beseda najdete na www.kino-beseda.cz

Únor v Kině Beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů