Únor v Kině Beseda

Kino Beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: ticketing@dominikcentrum.cz telefon: +420 378 035 415
web: http://www.mestanska-beseda.cz
žánr: režie:
délka:
premiéra:

Zlaté glóby jsou již rozdány a několik oceněných filmů včetně toho, který získal Zlatý glóbus pro nejlepší film, můžete vidět na plátně Kina Beseda. Filmový hit loňského podzimu Bohemian Rhapsody (9., 16. a 27. 2.) si smlsnul hned ve dvou kategoriích – Nejlepší film a Nejlepší herecký výkon ve filmu. I když si zpěvačka Lady Gaga brousila zuby na Zlatý glóbus pro nejlepší herečku za svou roli v dramatu Zrodila se hvězda (18. a 22. 2.), nakonec získala ocenění „jen“ v kategorii Nejlepší originální píseň za skladbu Shallow. Zajímavý pohled na dvůr anglické královny Anny a dění na něm nabízí historické drama Favoritka (7. 2.). A pohled to je natolik zajímavý, že představitelka poslední stuartovské královny Olivia Colman za svůj výkon získala Zlatý glóbus pro nejlepší ženský herecký výkon v komedii/muzikálu. Jedno z největších dobrodružství v lidských dějinách – přistání na Měsíci – mapuje film První člověk (11. 2.), který si ze slavnostního vyhlášení odnesl Zlatý glóbus za nejlepší filmovou hudbu.

 
„Únor v Kině Beseda: Zlaté glóby, světové premiéry i unikátní dokument.“
 
Z českých novinek uvidíte komedii Ženy v běhu (1. a 13. 2.), ale těšit se můžete i na světové premiéry. Čekají vás hodně ostré Vdovy (4. 2.), další mrazivý případ Oddělení Q Složka 64 (6. 2.), Ticho před bouří (14. 2.) s Matthewem McConaugheym a Anne Hathaway a emotivní snímek o síle drogové závislosti a ještě větší síle lásky Beautiful Boy (20. 2.) natočený podle skutečného příběhu.
Na programu jsou ale i dvě speciální projekce. Záznam koncertu kapely Metallica (8. 2.) z arény ve francouzském Nimes a mezinárodními cenami ověnčený dokument z roku 1954 Cesta vede do Tibetu (11. 2.), který zachycuje architektonické památky, život Tibeťanů i setkání s devatenáctiletým dalajlámou Tändzinem Gjamcchem.
Kompletní filmovou nabídku Kina Beseda najdete na www.kino-beseda.cz
 

↑ zpět na začátek článku ↑

Únor v Kině Beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů