Únor v Kině Beseda

Kino Beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: ticketing@dominikcentrum.cz telefon: +420 378 035 415
web: http://www.mestanska-beseda.cz
žánr: režie:
délka:
premiéra:

Tahákem února je záznam trháku letošní divadelní sezóny – derniéry inscenace Městského divadla Zlín Ovčáček čtveráček (7. 2.). Přenos je poslední možností, jak představení zhlédnout. Začátek února nabídne i novinku Mela Gibsona Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2. 2.) o válečném hrdinovi, který nevypálil ani jednu kulku, či zbrusu nový film Jima Jarmusche Paterson (8. 2.). A na novinku se mohou těšit i děti – 25. února je pobaví Lego Batman.

„Únor nabízí nejlepší filmy roku 2016 i kultovní hru Ovčáček čtveráček.“

Během února můžete v rámci přehlídky Best of 2016 zhlédnout hned 4 snímky. Ben Affleck coby matematický génius a účetní mafiánů se představí ve filmu Zúčtování (6. 2.), nejlepší evropský film roku 2016 Toni Erdmann je na programu 13. února, o týden později můžete sledovat Natalii Portman v životopisném snímku Jackie (20. 2.) o jedné z nejmladších prvních dam v historii USA Jackie Kennedy a na konci února vás čeká Zlatým glóbem oceněné Místo u moře (27. 2.).

V polovině února můžete společně s Marion Cotillard prožít Kameny bolesti (17. 2.) a o pět dní později můžete tu samou herečku vidět ve snímku Spojenci (22. 2.) po boku Brada Pitta. Kino Beseda na program zařadilo i několik divácky velmi oblíbených filmů. Znovu tak můžete vidět Hřebejkovu Učitelku (9. 2.), drama oscarového Pabla Almodóvara Julieta (23. 2.), poslední film Tima Burtona Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti (23. 2.) či návrat Adolfa Hitlera ve filmu Už je tady zas (24. 2.).

Kompletní filmovou nabídku Kina Beseda najdete na www.kino-beseda.cz.

↑ zpět na začátek článku ↑

Únor v Kině Beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů