Únor v Kině Beseda

Kino Beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: ticketing@dominikcentrum.cz telefon: +420 378 035 415
web: http://www.mestanska-beseda.cz
žánr: režie:
délka:
premiéra:

„Únor v Kině Beseda: poslední Woody Allen, oceňovaná Emma Stone a Anthony Hopkins jako Nicholas Winton.“

Jedna předpremiéra a spousta novinek – tak by se dal stručně shrnout měsíc únor v Kině Beseda. Hned dvakrát (1. 2. a 12. 2.) se podíváme na zámek Kostka v úplně nové české komedii režiséra Jiřího Vejdělka Aristokratka ve varu. Hynek Čermák jako hrabě Frank Kostka a Tatiana Dyková v roli jeho ženy tu řeší, jak přilákat návštěvníky a vydělat na výplaty, když se objeví dcera právníka (Simona Lewandowska), která rozvíří poklidné vody rodového sídla.

Cyklus Tady Vary pokračuje a tentokrát uvede předpremiéru filmu The Iron Claw (7. 2.). O celý měsíc dříve můžete vidět srdcervoucí příběh o píli, dřině a bratrské lásce inspirovaný skutečnými událostmi ze života bratrů Von Erichových, kteří se na počátku 80. let 20. století zapsali do historie profesionálního wrestlingu.

Dva Zlaté glóby ze sedmi nominací získal snímek Chudáčci (14. 2.) režiséra Yorgose Lanthimose. Jednu z cen si odnesla herečka Emma Stone za hlavní roli mladé ženy, kterou po sebevraždě přivádí transplantací mozku opět k životu nekonvenční vědec (Willem Dafoe).

Můžete se těšit na padesátý a pravděpodobně poslední film legendárního režiséra a scenáristy Woodyho Allena. V romantickém komediálním dramatu Zásah štěstím (15. 2.) vypráví příběh o tom, jak důležitou roli hrají v našich životech náhoda a štěstí.

Když mladý Brit Nicholas Winton v letech 1938–39 zachraňoval židovské děti, odvážel je vlaky z okupovaného Československa do bezpečí, a pak dlouhé roky dokumenty o nich schovával, asi by ho nenapadlo, že se jednou stane hlavním hrdinou filmu a bude ho hrát sám Anthony Hopkins. Nový životopisný snímek Jeden život promítá Kino Beseda 22. 2.

Možná ještě nevíte, že do kina můžete zajít i na divadlo. Tento měsíc vás na plátně čekají třeba Srnky Divadla Na Fidlovačce (19. 2.), groteskní komedie pro otrlejší diváky plná outsiderů s kuriózními osudy.

Celý program včetně víkendových filmů pro děti i zvýhodněných projekcí pro seniory najdete na www.kinobeseda.cz.

↑ zpět na začátek článku ↑

Únor v Kině Beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů