Úžasné dny na Letním barokním festivalu 2019

Plzeňský kraj – více míst Plzeňský kraj
e-mail: telefon:
web:
Unikněte od každodenního shonu dnešní doby a octněte se v čase baroka. Zažijte jedinečný barokní ohňostroj, netradiční den plný interaktivní zábavy i odpočinku, dobrého jídla a pití, přijďte se zaposlouchat do tónů hudby pro barokní smetánku a projet se v kočáře.

Předprodej na www.plzenskavstupenka.cz, aktuální informace naleznete na www.zapadoceskebaroko.cz.
Na vybrané akce je zajištěna doprava speciálním festivalovým autobusem.
 
Program Letního barokního festivalu 2019:
12.7.      TACHOV / BUS   Barokní klášterní slavnost
27.7.      ZÁLUŽÍ U STODA / BUS  Pod křídly baroka
3.–4. 8. SVOJŠÍN     Zahradní slavnosti aneb Květy baroka
17. 8.     MANĚTÍN / BUS   Barokní den na zámku v Manětíně
7. 9.       BLOVICE - HRADIŠTĚ / BUS Stopy baroka
 
 
do 31/08
Prázdninová štafeta 2019
Už je to tady! Velké letní putování v soutěži Prázdninová štafeta 2019 už běží! Přihlaste se a hrajte o rodinný zájezd BUSTOUR FOLTÝNOVÁ a mnoho dalších hodnotných cen. Letos začala štafeta již o měsíc dříve, 1. června a trvá tradičně do 31. srpna 2019.
 
Soutěž pořádá Plzeňský kraj ve spolupráci se Zoologickou a botanickou zahradou města Plzně, Správou informačních technologií města Plzně a Střediskem volného času RADOVÁNEK. Díky elektronické podobě soutěže se dozvíte nejen o turistických cílech, ale i letních akcích pořádaných v Plzeňském kraji.
 
Vyberte si z nabízených 50 cílů, vyfoťte se u nich a zašlete je přes webovou aplikaci k vyhodnocení.  Po dosažení minimálně 15 cílů budete automaticky zařazeni do slosování o hlavní ceny. Štafeta je určena dětem a mládeži do 18 let, nově jsou zjednodušena pravidla soutěže. Letošní ročník vás zavede nejen za barokními památkami Západočeského baroka www.zapadoceskebaroko.cz, ale i za přírodou a turistickými zajímavostmi na Šumavu.
 
A v září přijďte na ITEP! Slavnostní vyhlášení vítězů a předání cen se uskuteční tradičně na mezinárodním veletrhu cestovního ruchu Plzeňského kraje ITEP 2019, který se koná 19.–21. září 2019 v halách TJ Lokomotiva v Plzni. Více informací najdete na www.itep-plzen.cz.
 
Kompletní informace a pravidla soutěže naleznete na http://stafeta.plzensky-kraj.cz.
 

↑ zpět na začátek článku ↑

Úžasné dny na Letním barokním festivalu 2019

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů