Užívejte léta a v září na viděnou v sále Kina Beseda!

Kino Beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: ticketing@dominikcentrum.cz telefon: +420 378 035 415
web: http://www.mestanska-beseda.cz
žánr: režie:
délka:
premiéra:

Novou sezónu Kina Beseda odstartuje novinka Patrika Hartla. Komedie Prvok, Šampón, Tečka a Karel (30. 8.) vás seznámí se čtyřmi kamarády ve středním věku, kteří si přiznají, že nežijí tak, jak si představovali. A rozhodnou se vyřešit svou krizi provokativní hrou a plněním odvážných úkolů.
Poslední srpnový den můžete do Kina Beseda zajít na další novinku – dokument Svéráz českého rybolovu. Parta šesti dobrosrdečných chlapů vyráží na dalekou cestu za rybami do Norska. Spojuje je dlouholeté přátelství a touha po mužském dobrodružství.

V září se budou opět promítat Bábovky (1. 9.) natočené podle bestseleru Radky Třeštíkové, ale těšit se můžete i na dvě novinky. Dlouho očekávaný muzikál Annette (2. 9.), který popisuje vztah stand-up komika se světoznámou operní pěvkyní. Ve světle reflektorů jsou dokonalým párem, ale jejich život se obrátí naruby v momentě, kdy se jim narodí tajemná holčička Annette s výjimečným darem.
Muž se zaječíma ušima (6. 9.) je tragikomedie o muži, kterému se život převrátí vzhůru nohama ze dne na den, když jednoho dne získá nečekanou schopnost – mimořádný sluch v podobě zaječích uší. Miroslav Krobot tak výborně slyší nejen hlasy ostatních lidí, ale především jejich myšlenky.

Užívejte léta a v září na viděnou v sále Kina Beseda!

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů