V CrossCafe startují jarní a letní novinky

CrossCafe Plzeň
e-mail: telefon:
web: https://www.crosscafe.cz/ vstupenky: Koupit vstupenku

První jarní den je za námi, a i v CrossCafe se rozhodli přivítat slunečné počasí pořádnou náloží novinek. Startují už ve čtvrtek 11. dubna a těšit se můžete na opravdu osvěžující nabídku. Letos v CrossCafe vsadili zejména na ledové kávy, ale zkrátka nepřijdou ani milovníci zdejších domácích dortů nebo čerstvých sendvičů.

Poctivé dorty i křehké pečivo

Kreativní šéfkuchař Luboš Martínek pro zákazníky mezi jiným připravil svěží citronový dort s odlehčeným krémem z jogurtu a smetany a příjemně nakyslou zrcadlovou polevou, nebo nadýchaný makový cheesecake se sušenkovým základem plným mletého máku. Za hřích ovšem stojí také tradiční portugalský košíček z listového těsta pastel de nata se žloutkovým krémem a špetkou skořice a křupavý croissant s mandlovou náplní sypaný plátky pražených mandlí. Oba tyto dezerty nejlépe chutnají krátce rozpečené v kombinaci s kávou z vlastní CrossCafe Pražírny.

Ledové kávy, po kterých roztajete

Skutečným hitem letošního jara a léta však v CrossCafe budou ledové kávy! Vedle nabídky ledovek, na kterou už jsou místní hosté zvyklí, se v sortimentu objeví nové trendy nápoje. V žádném případě byste neměli minout Toffee Caramel Ice Coffee, jehož základem je silné espresso a ledový mléčný shake. Chuťově ho dolaďuje sirup ze slaného karamelu a lahodný karamelový preclíček. Za zmínku ale určitě stojí i Brown Sugar Iced Latte, mléčná káva se sirupem ze třtinového cukru vlastní výroby servírovaná na ledu, a Strawberry Whitte Mocha Frappé s příchutí bílé čokolády a jahod zdobené kousky lyofilizovaných malin. Všechny tyto ledové kávy jsou k dostání ve velikostech L a XL.

Je libo sendvič, nebo pořádný oběd?

Do CrossCafe zákazníci stále častěji míří také na snídani nebo vydatný oběd. Nejen zde nabízejí snídaňová a obědová menu se zajímavým cenovým zvýhodněním ve výši 20 %, ale i v sortimentu sendvičů a hlavních jídel přicházejí s obměnou sortimentu. Můžete tak ochutnat trojhránek s pažitkovou pomazánkou a pečenými rajčaty, gurmánský sendvič s kuřecím masem a modrým sýrem, indickou specialitu Butter Chicken s rýží nebo oblíbený Caesar salát. Tak se stavte!

www.crosscafe.cz

↑ zpět na začátek článku ↑

V CrossCafe startují jarní a letní novinky

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů