V OC Olympia Plzeň jsou na vánoce připraveni

Olympia Plzeň Písecká 972/1, Plzeň
e-mail: info@olympiaplzen.cz telefon: +420 377 918 932
web: http://www.olympiaplzen.cz/

Vyražte na předvánoční nákupy do obchodního centra Oympia Plzeň!


Jako každý rok, i letos na vás čeká úžasná vánoční výzdoba a vánoční atmosféra. Kromě toho se můžete těšit na velký výběr dárků a jako novinka určitě všechny potěší služba balení dárku ZDARMA.

Pro děti je připravena také Ježíškova pošta. Ta je v OC Olympia Plzeň v provozu od 5. prosince vždy o víkendech. Děti dostanou pohledy a ty pak budou doručeny na poštu na Božím daru. Díky tomu se pak můžou těšit na potvrzení, že Ježíšek je četl. U stromu uvidíte Andělky, které tu pro vás budou mít připravené pohledy a schránku.

Milovníky fotbalu také potěší prodejní stánek FC Viktoria Plzeň a na milovníky piva zase čeká nepřehlédnutelný stánek Pilsner Urquell. Ten nabízí ty nejvíc trendy kousky – ať už dárkové poukazy, zimní čepice, roušky, ponožky, trika, mikiny, pivní podtácky, odnosky na pivo… „Nejoblíbenějším dárkem je sklenice s osobním věnováním, které vám vygravírujeme na počkání jak v Dárkové prodejně na nádvoří pivovaru, tak i ve stánku v plzeňské Olympii. Dříve jsme většinou gravírovali jména na půllitry, ale nyní začíná boom veselých hlášek a krátkých básniček,“ říká Milan Klich, vedoucí dárkových prodejen Plzeňského Prazdroje. Otevřeno bude denně až do 23. prosince.

Více informací na www.olympiaplzen.cz.

V OC Olympia Plzeň jsou na vánoce připraveni

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů