Vánoční strom splněných přání

NC Borská pole U letiště 2/1074, Plzeň
e-mail: dotazy@iborskapole.cz telefon: +420 377 421 986
web: http://www.iborskapole.cz/
Vánoce se blíží a rodiče i děti se opět těší na příjemně strávené chvíle u vánočního stromečku. Ne každé dítě si ale může užívat klasické Vánoce se svými nejbližšími a s dárky, které si opravdu přeje. Aby byly nejkrásnější svátky v roce i pro děti z dětských domovů co nejpříjemnější, proběhne už po jednadvacáté v Nákupním centru Borská pole speciální akce – Vánoční strom splněných přání. Originální je v tom, že si sami můžete zvolit, jaký dárek, jakému dítěti vyberete. Udělat dobrý skutek a potěšit dárkem děti z dětských domovů budete moci až do 15. prosince 2019.
 
Jak to vše funguje?
Děti z dětských domovů během měsíce října napsaly společně se svými vychovatelkami seznam, co by si od Ježíška přály. Za nejmenší děti samozřejmě rozhodují vychovatelky, které nejlépe ví, s jakými hračkami si malé děti nejraději hrají. Následně se všechna přáníčka zpracují a připraví do tištěných i webových kartoték.
 
Až do 15. prosince bude v NC Borská pole vánoční strom s hosteskami, které pomáhají s výběrem. V seznamu v Nákupním centru Borská pole najdete vánoční přáníčka dětí z dětských domovů. Dárky jsou opravdu různé, a je jen na vás, který si vyberete. Až najdete svého favorita, vyzvednete si u hostesek kartičku s dárkem i jménem dítěte. Po zakoupení vánočního balíčku už ho stačí pouze odnést k vánočnímu stromku hosteskám, které dárek zabalí a označí. Vánoční strom splněných přání plní konkrétní přání konkrétním dětem! Jedná se o tradiční a velmi populární sbírku. Seznam nesplněných dárků je k nahlédnutí také na stránkách www.splnteprani.cz.
 
Nákupní centrum Borská pole
Právě v Nákupním centru Borská pole se všechny dárky scházejí. Hostesky na vás čekají každý všední den od 15 do 20 hodin a každý víkend od 10 do 20 hodin až do 15. prosince. Speciálně vyškolené hostesky vám moc rády odpoví na všechny otázky ohledně Vánočního stromu splněných přání. Cíl celého projektu je jediný: UDĚLAT RADOST DĚTEM Z DĚTSKÝCH DOMOVŮ!
Rozvoz vašich dárků dětem proběhne po roztřídění v posledním týdnu před Vánocemi.
 
Dětské domovy
Dětské centrum Plzeň Na Chmelnicích, ke kterému patří dětské centrum Partyzánská, je příspěvková organizace statutárního města Plzně. Jedná se o zdravotnické zařízení, které poskytuje komplexní péči dětem od narození do tří let věku v sociální a zdravotně sociální tísni. Přijímá děti, které nemohou ze závažných důvodů vyrůstat ve vlastní rodině, o něž se vlastní rodiče nemohou, nechtějí či nedokáží postarat. Odborná péče je věnována dětem s vrozenými vadami, tělesně a mentálně postiženým, které vyžadují ústavní péči. Webové stránky: www.detskecentrumplzen.cz.
 
Dětský domov Nepomuk s rodinnými buňkami v Oselcích a Blovicích pečuje o děti ve věku zpravidla od 3 do 18 let. Dětský domov vytváří podmínky podporující sebedůvěru dítěte rozvíjející citovou stránku jeho osobnosti a umožňující aktivní účast dítěte ve společnosti. S dítětem je zacházeno v zájmu plného a harmonického rozvoje jeho osobnosti s ohledem na potřeby osoby jeho věku. Webové stránky: www.ddnepomuk.cz.
 
Dětský domov Staňkov s rodinnými buňkami ve Stodu a Klenčí pod Čerchovem pečuje o děti po všech stránkách jako v rodině. V zařízení jsou děti jen po dobu nezbytně nutnou, než se po vyřešení situace mohou vrátit domů, nebo je pro ně nalezeno jiné řešení.  Webové stránky: www.ddstankov.cz.
 
Dětský domov Trnová se nachází na severním Plzeňsku v malé obci Trnová. Specializuje se na děti předškolního věku, tj. děti od jednoho roku do šesti let. Převážně jde o děti z větších sourozeneckých skupin, kterým tímto DD Trnová umožňuje vyrůstat společně se svými sourozenci, aniž by došlo k přetrhání sourozeneckých vazeb. Webové stránky: www.ddomovtrnova.eu.

↑ zpět na začátek článku ↑

Vánoční strom splněných přání

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů