Vánoční trhy na Krajském úřadě Plzeňského kraje

Krajský úřad Plzeňského kraje Škroupova 18, Plzeň
e-mail: posta@plzensky-kraj.cz telefon: +420 377 195 111
web: http://www.plzensky-kraj.cz

Advent už klepe na dveře a jeho příchod nezastavíte. Než se mu bránit je lepší se na něj těšit a příjemně si ho užít. Vědí to i na Krajském úřadě Plzeňského kraje, kde se letos již počtvrté budou konat vánoční trhy, jaké jinde nenavštívíte.

Své výrobky tu totiž budou nabízet žáci devíti škol zřizovaných Plzeňským krajem. Jmenovitě se zde bude prezentovat Odborná škola výroby a služeb, Plzeň; Hotelová škola, Plzeň; Střední odborné učiliště, Domažlice; Střední odborné učiliště a Základní škola, Planá; Střední škola zemědělská a potravinářská, Klatovy; Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Horšovský Týn; Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Sušice, Střední škola, Bor a Základní škola a Odborná škola, Horšovský Týn. Kraj touto iniciativou dává prostor žákům středních škol ukázat, co dovedou a k čemu je studium právě na jejich škole dobré. Což je neocenitelnou inspirací pro rodiče dalších potenciálních studentů, žáků končících základní školu.

Na trzích si budete moci nakoupit vánoční cukroví, vánočky, štoly, slané i sladké palačinky, vafle, ale také vlasové nudle či punč a svařák a mnoho dalších dobrot. Chybět nebudou ani vánočně laděné dekorační předměty, jako keramika, svícny, adventní věnce či ozdoby. Prezentovat se budou opět také kadeřnice a kosmetičky ze Středního odborného učiliště v Domažlicích, které vás nalíčí nebo vám upraví vlasy.

Předvánoční atmosféru zpříjemní od 16 hodin vystoupení přípravky Dětského pěveckého sboru Divadla J. K. Tyla.

Těšíme se na vás!

www.plzensky-kraj.cz

↑ zpět na začátek článku ↑

Vánoční trhy na Krajském úřadě Plzeňského kraje

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů