Vánoční truhla

NC Borská pole U letiště 2/1074, Plzeň
e-mail: dotazy@iborskapole.cz telefon: +420 377 421 986
web: http://www.iborskapole.cz/
Předvánoční čas v Nákupním centru Borská pole zpříjemní návštěvníkům zábavná hra – Vánoční truhla. Kdo si v sobotu 7. nebo 14. prosince přijde nakoupit, může za to být odměněn velice zajímavými cenami, mezi kterými je ta nejlákavější nákup v nákupním centru až do výše 4 tisíc korun.
 
Když se řekne předvánoční čas nakupování, většině se určitě vybaví stres a žádná zábava. Nákupní centrum Borská pole ale půjde první a druhou prosincovou sobotu naprosto proti proudu. Pro své návštěvníky totiž nechá v prostorách centra ztroskotat pirátskou loď, ze které při nárazu na pevninu vypadly truhly s pokladem. Každá truhla totiž bude ukrývat dohromady více než sto zajímavých cen. Každý, kdo v NC Borská pole nakoupí aspoň za tři tisíce korun, se pak může společně s pirátem pustit do hraní snadné, hravé, a hlavně časově nenáročné hry – Vánoční truhla.
 
Ve hře Vánoční truhla si soutěžící nejprve zvolí kategorii, ve které bude soutěžit. Vstupem do hry je nákup v minimální výši 3000 Kč. Za každých utracených 1000 korun dostane účastník šanci vybrat si jeden klíč. Když se soutěžícímu podaří pomocí klíčů, které si sám vybral otevřít truhlu s pokladem, bude mít jistotu, že domů neodejde s prázdnou. Pokud se mu totiž zvolenou truhlu podaří odemknout, vybere si libovolný „váček s výhrou“. Mezi nejlákavější výhry bude patřit možnost nákupu v NC Borská pole, a to až do výše 4000 Kč. Kromě toho se bude hrát o nákupy za dva tisíce, jeden tisíc a pět set korun. Hrát se bude také o poukazy do obchodů jako například Sportisimo, knihkupectví Kosmas, obuvnictví Reno, Tesco a další.

↑ zpět na začátek článku ↑

Vánoční truhla

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů