Vary míří do Plzně!

Kino Beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: ticketing@dominikcentrum.cz telefon: +420 378 035 415
web: http://www.mestanska-beseda.cz
žánr: režie:
délka:
premiéra:

O filmy z filmáče ve Varech nepřijdete! Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech se totiž rozjede do celé republiky. A Kino Beseda samozřejmě nemůže chybět. Kino v Měšťanské besedě se tak na 9 dní promění ve festivalové kino včetně výzdoby a těšit se můžete i na živé přenosy tradičních úvodů před filmy a po některých z nich také online debaty s tvůrci.


Od 3. do 11. července v Kině Beseda uvidíte 16 festivalových filmů, které pečlivě vybrali dramaturgové KVIFF. Tři filmy z výběru budou uvedeny v evropské premiéře (Luxor, Bez zvláštních znamení a Tajný agent) a jeden dokonce v premiéře světové, a to český dokument Meky.

Speciální přehlídku nazvanou Tady Vary odstartuje 3. července australské drama Než skončí léto (3. 7.), které se stalo diváckým hitem festivalu v Benátkách. V dalších dnech pak uvidíte dva snímky denně. Určitě si nenechte ujít vítězný film ze Sundance s názvem Jalda, noc odpuštění (4. 7.), originální portrét věnovaný Stanleymu Kubrickovi Kubrick o Kubrickovi (6. 7.) či Zlovolné historky z předměstí (7. 7.), které si za svou sžíravou vizi zkaženého lidství odnesly z Berlinale Stříbrného medvěda za nejlepší scénář.
Cenou diváků z prestižního festivalu Sundance se může pochlubit mysteriózní thriller Bez zvláštních znamení (10. 7.) vyprávějící o Mexičance, jež se vydává na stovky kilometrů dlouhou pouť, aby našla svého syna. Závěrečný snímek přehlídky Honey Boy (11. 7.) vás naprosto drtivě vtáhne do komplikovaného vztahu otce a syna. Autorem autobiografického scénáře je herec Shia LaBeouf, který hraje právě postavu Jamese, v níž se zrcadlí jeho vlastní otec.


Přijďte v červenci zažít atmosféru filmáče ve Varech do Kina Beseda. Kompletní seznam filmů přehlídky Tady Vary najdete na webu Kina Beseda. A možná… možná přijde i Jiří Bartoška…

↑ zpět na začátek článku ↑

Vary míří do Plzně!

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů