Veletrh cestovního ruchu ITEP

Hala TJ Lokomotiva Úslavská 75, Plzeň
e-mail: info@tjloko-plzen.cz telefon: +420 377 444 827
web: http://www.tjloko-plzen.cz/

Kromě relaxace a čerpání síly ve wellness je možné odpočívat i aktivně. Letní sjíždění řek, cyklistika, pěší turistika a objevování krás přírody, poznávání kouzel historie při návštěvách turistických cílů, hradů a zámků. Kdo by se na to vše netěšil s příchodem turistické sezóny a ještě lépe s příchodem léta. Ovšem s koncem léta nemusí nutně skončit cesty za zábavou, ani samotné chvíle rozptýlení.

Soutěžte! Trhněte rekord v rychlosti skládání několika kelímků, v paměťové soutěži, kdo dřív vymydlí mejdlíčko, kdo sní v nejkratším čase šneka ITEPáka. Děti, těšte se, možná přijde i kouzelník, zacvičte si dětskou jógu a na chvilku se usaďte při představení Divadla Jitule a Dádule. Užasněte pod noční oblohou a planetami v nafukovacím planetáriu hvězdárny z Rokycan, rozhlédněte se v expozici Národního parku Šumava, Techmánie, Muzea loutek či ZOO Plzeň…

„Užívejte si zábavy!“

Čeká vás originální prezentace pro oblast Chodska „Jak si kdo ustele, tak si lehne!”. Vyprávěla vám babička, jaké bylo spaní na slámě? Jaké to je zavrtat se pod obrovskou nadýchanou duchnu? Máte možnost si to vyzkoušet na vlastní kůži! To vše a ještě více zažijete v nové hale věnované interaktivní zábavě nejen pro děti. Program bude připraven jak pro ty nejmenší děti, tak i pro starší žáky základních a středních škol z Plzně a okolí, kteří navštíví veletrh v rámci výuky.

Načerpejte informace z oblasti dějin a zeměpisu, nechte se inspirovat pestrou nabídkou možností turistiky od vystavovatelů, tedy od infocenter, měst a obcí, muzeí, turistických cílů, zahraničních vystavovatelů a dalších. Vyprávět přijdou opět protagonisté oblíbeného seriálu Policie Modrava natáčeného v šumavské přírodě. Fanoušky FC Viktoria Plzeň potěší slavné osobnosti fotbalového klubu.

Patříte mezi fajnšmekry a gurmány? Ani na vás pořadatelé nezapomněli. Těšte se na sýry od Francouze, koření od Lubana, moravská, rakouská a italská vína, regionální potraviny, německá a česká piva a samozřejmě již na tradiční bavorské klobásky.

Plzeňský kraj nově vydal brožuru „Bavte se s dětmi v Plzeňském kraji“ se spoustou tipů, kam cestovat za poznáním a zábavou po Plzeňském kraji a do blízkého příhraničí. Publikace je úžasnou inspirací s více než 100 turistickými cíli v Plzeňském kraji, s mnoha tipy celodenních výletů a procházek, možností vydat se za zvířecím dobrodružstvím, za poznáním i strašidly, za pohádkou a filmem, do přírody po naučných stezkách, na rozhledny i lanovky. Nechybí ani letní radovánky, kam se vydat za sportem, k vodě, či možnosti užít si tolik vytoužené relaxace, či si dopřát něco adrenalinu aktivním odpočinkem, a to v jakoukoliv roční dobu, ať už na kole, in-linech nebo na lyžích.

Kde tohle všechno zažijete a kam si zajít pro novou brožuru s tipy, kam cestovat v Plzeňském kraji? Přijďte na  ITEP 2016!

A protože do otevření brány ITEPu ještě něco času zbývá, soutěžte s Plzeňským krajem o skvělé ceny s celou rodinou. Zašlete do 31. 8. 2016 na e-mailovou adresu turisturaj@plzensky-kraj.cz image fotku své rodiny z jakéhokoliv místa v Plzeňském kraji, kde jste prožili hezké chvíle a poskytněte ji pro otisknutí do nových turistických propagačních materiálů Plzeňského kraje a podílejte se tak na skvělé věci. Vyhlášení třech nejlepších snímků se uskuteční ve dnech 15.–17. září na veletrhu cestovního ruchu ITEP v hale TJ Lokomotiva v Plzni věnovaném tematicky rodinám s dětmi.

Nenechte si ujít tento výjimečný a skvělý veletrh a přijďte se bavit!

↑ zpět na začátek článku ↑

Veletrh cestovního ruchu ITEP

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů