Veletrh cestovního ruchu ITEP

TJ Lokomotiva Úslavská 75, Plzeň
e-mail: info@tjloko-plzen.cz telefon: +420 377 444 827
web: https://www.tjloko-plzen.cz/

Jeden z největších a nejzajímavějších mezinárodních veletrhů cestovního ruchu u nás je po strastiplných 2 letech konečně zpět! Kromě tradičních turistických informací z různých koutů naší domoviny i ze světa je připraven i bohatý doprovodný program, exotické cestovatelské přednášky nebo soutěže o hodnotné ceny.

Více než stovka vystavovatelů z Česka, Německa, Slovenska nebo Rumunska představí krásy různorodých regionů, tamních zvyků nebo i chutnou gastronomii. S tématem gastronomie jsou spojení i 2 z mnoha zajímavých hostů – Lukáš Hejlík a Tereza Bebarová. Herec a autor blogu a projektu Gastromapa o českých restauracích, kavárnách a bistrech Lukáš Hejlík bude hostem na ITEPu ve čtvrtek. V pátek se můžete těšit na herečku a moderátorku pořadu Peče celé Česko Terezu Bebarovou, která přijede představit svoji knihu Čas na pečení a také se zhostí účasti na páteční gastro show v podání Hotelové školy Plzeň, která bude v průběhu veletrhu připravovat řadu lahodných pokrmů.

„Přijďte soutěžit na ITEP a získejte nafukovací kruh Turistů Ráj z limitované edice a další hodnotné ceny.“

Uskuteční se také řada neobyčejných cestovatelských přednášek a velká pozornost bude věnována poutnímu cestování, které zažívá v posledních letech velký boom. Velká část expozice se zaměří na poutní stezky, které procházejí Plzeňským krajem, a v rámci veletrhu bude připravena interiérová poutní stezka, za jejíž absolvování získáte unikátní nafukovací kruh z limitované edice Turistů Ráj.

Veletrh ITEP samozřejmě myslí i na rodiny s dětmi. Pro děti je připravena celá interaktivní hala plná překvapení, vědomostních soutěží, pohybových aktivit, tvořivých dílen, workshopů a další zábavy.

Vstup na veletrh je opět zdarma. Více informací naleznete na www.itep-plzen.cz.

↑ zpět na začátek článku ↑

Veletrh cestovního ruchu ITEP

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů