Velikonoce v OC Plzeň na Rokycanské

OC Rokycanská Rokycanská 128, Plzeň
e-mail: info@oc-plzen.cz telefon: +420 377 816 542
web: http://www.oc-plzen.cz/cz

Letošní Velikonoce začnou v Obchodním centru Plzeň den po začátku jarní rovnodennosti a to ve středu 21.3., kdy se nad pasáží objeví velikonoční výzdoba. Nebudou chybět oblíbené ovečky houpající se na pomlázce, pasáž nad travelátory budou zdobit ovečky v létajících balónech. A v nové části pasáže u obchodů H&M a Knihy Dobrovský bude na návštěvníky čekat zábavný koutek se staročeským vozíkem a ovečkami. Proč letos létající balóny? Protože součástí dekorace budou i balóny, které vyrobily děti z 10 plzeňských mateřských školek a jejichž díla budou mít možnost návštěvníci hodnotit.

I letos totiž OC Plzeň vyhlásilo soutěž pro Mateřské školky s názvem Barevná vzduchoplavba, aby podpořilo kreativitu dětí a vztah k tvorbě a práci s různými materiály. Hotové návrhy balónů budou od 21.3. do 12.4. moci návštěvníci hodnotit a školky s nejvyšším počtem hlasů získají od OC Plzeň ceny. Ta první mateřinka získá splněné přání v hodnotě 12.000,- Kč, tzn. že si může své přání vybrat podle potřeb a zájmu. Druhá školka vyhraje balónkovou dílnu v hodnotě 8.000,- a pro třetí místo jsou připraveny hračky nebo výtvarné potřeby v hodnotě 5.000,- Kč. Zkrátka ale nepřijdou ani ostatní zúčastněné školky, pro děti budou přichystány dobroty a drobné dárky. Pokud se návštěvníci do hlasování přihlásí, mohou se zároveň zúčastnit soutěže o rodinné vstupenky na největší leteckou show na západě Čech, Den ve vzduchu 2018, který letos připadá na víkend 28. – 29.4. Do soutěže Barevná vzduchoplavba se přihlásilo 10 mateřinek: 2., 5., 21., 50., a 54. MŠ Plzeň, 51. MŠ u Krtečka, 27. MŠ, dále Tyršova  MŠ, MŠ Kyšice a MŠ Chrást.

Na neděli 25.3. jsou pro návštěvníky OC připraveny tradiční velikonoční dílny. Od 14 hodin budou moci děti i dospělí využít pomoc řemeslníků v tradičních oděvech, kteří naučí plést pomlázku i ozdobit vajíčka. Zajímavá a oblíbená je i výroba zajíce ze slámy nebo výroba různých zvířátek či květin z papíru. 

Informace ke všem plánovaným jarním akcím najdou zájemci na www.oc-plzen.cz nebo na FB stránce Obchodní centrum Plzeň.

↑ zpět na začátek článku ↑

Velikonoce v OC Plzeň na Rokycanské

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů