Více chutí u jednoho stolu

Olympia Plzeň Písecká 972/1, Plzeň
e-mail: info@olympiaplzen.cz telefon: +420 377 918 932
web: http://www.olympiaplzen.cz/

Obchodní centrum Olympia Plzeň nabízí rodinám jedinečný zážitek spojený s gastronomií. Není totiž pouze místem pro nákupy, ale také pro výborné jídlo. Rodina si zde může vychutnat širokou škálu chutí a kulinářských zážitků a každý člen rodiny si může vybrat svůj oblíbený pokrm z oblíbeného podniku. A přitom budou všichni sedět u jednoho stolu. Odpadá hlasování, jestli se půjde za zdravou stravou, kterou chce maminka, do fast foodu, kam chce mladší syn, na indickou, na kterou má chuť tatínek, na pizzu, kterou prosazuje starší syn anebo na sushi, kam to táhne sedmnáctiletou dceru.
Food court Olympie Plzeň je totiž plný restaurací a kaváren, které nabízejí rozmanitý sortiment pokrmů. Můžete si vybrat sushi na běžícím pásu od SUMO SUSHI & GRILL RESTAURANT, nový koncept thajské kuchyně od PAI THAI nebo třeba burger od McDonald's či kousky smaženého kuřete od KFC.
Rychlé občerstvení pro náročné nabízí Bageterie Boulevard, nejvyhlášenější speciality z Koreje i zajímavosti z Vietnamu Han Food a za indickým fastfoodem zamiřte do Bombay expressu. Skvělou pizzu ochutnáte v RUD'S PIZZA a za zdravým obědem zase zamiřte do UGO Freshbaru. Tady najdete lahodné fresh drinky, svačinky, snídaně i saláty z kvalitních 100% přírodních surovin. Zkuste třeba poke bowl nebo arašídový bowl. A příjemné posezení u kávy a něčeho malého sladkého najdete v Café Infinity a v Café Bez Stresu.
Vydejte se na gastronomickou cestu kolem světa, a to vše na jednom místě. A co je nejlepší, nikdo nemusí dlouho čekat, protože vše je na dosah ruky. Užijte si společné rodinné chvíle u stolu plného rozmanitých dobrot!
Více informací naleznete na www.olympiaplzen.cz.

↑ zpět na začátek článku ↑

Více chutí u jednoho stolu

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů