VIVALDIANNO, Shining Venice

DEPO2015 Presslova 14, Plzeň
e-mail: recepce@depo2015.cz telefon: +420 378 035 360
web: http://www.depo2015.cz

Mezinárodně úspěšná multimediální show VIVALDIANNO se vrací s novým oslňujícím vizuálem a vyráží na české koncertní turné a jednou z jeho zastávek bude i DEPO2015 v Plzni!
Nová verze Shining Venice vtáhne diváky do mrazivého příběhu barokního génia Antonia Vivaldiho, který se odehrává v rozzářených Benátkách. Vizuální část show prošla zásadním redesignem. Díky nejlepším českým animátorům ze studia Incognito, kteří vytvořili nové 3D projekce a vizuály, se VIVALDIANNO Shining Venice stalo doslova vizuálním zážitkem s důrazem na krásy baroka i Benátek a na vizualizaci hudby.
Jde o koncert s příběhem věnovaným Antoniu Vivaldimu. V roli vypravěče diváci uslyší Jiřího Dvořáka, v dalších rolích pak Pavlu Tomicovou, Vilmu Cibulkovou, Petra Štěpánka, Petra Olivu, Kryštofa Hádka, Moniku Timkovou a další. Hudebních nástrojů se chopí autor a producent pořadu Michal Dvořák, člen rockové skupiny LUCIE, koncertní mistr České filharmonie Jiří Vodička, violoncellistka Terezie Kovalová, houslistka Martina Bačová, kytarista Jiří Janouch a mnoho dalších.
Shining Venice překonává vizuální styl svých předchůdců, City of Mirrors a Reloaded, a posouvá celý projekt zase o kus dál. Přitahuje mladé posluchače i nadšence klasické hudby z celého světa. Ponořte se i vy do ohromujícího a tajemného příběhu a seznamte se s milostnými aférami jednoho z největších hudebníků všech dob.
Vstupenky v ceně od 990 do 1290 Kč zakoupíte na www.ticketportal.cz.

VIVALDIANNO, Shining Venice

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů