XVI. reprezentační ples Plzeňského kraje

Parkhotel U Borského parku 31, Plzeň
e-mail: hotel@parkhotel-czech.eu telefon: +420 608 111 702
web: http://www.parkhotel-czech.eu/ vstupenky: Koupit vstupenku
Elegance věhlasných vídeňských plesů, pánové ve smokingu, dámy ve velké večerní róbě, k tomu spousta květinové výzdoby, skvělá taneční hudba a také tradiční čtverylka. To všechno bude XVI. reprezentační ples Plzeňského kraje, který se uskuteční v sobotu 2. února 2019 v plzeňském Parkhotelu. Večerem budou provázet Martina Kociánová a Petr Rychlý.
Začátek plesu je v 19:30 hodin a vstupenky zakoupíte v síti Ticket Art, www.ticket-art.cz. Cena vstupenek od 250 do 550 Kč.
 
Velký sál
Hrát tu bude Big Band Felixe Slováčka, s nímž vystoupí jeho dcera Anna a syn Felix.
Anna Julie Slováčková od čtyř let navštěvovala ZUŠ, kde se učila na klavír pod vedením prof. Věry Svárovské a studovala zpěv u Jany Durczákové. Účinkovala v pořadech své maminky Dagmar Patrasové nebo hrála v pohádce Zimní královna. Již ve třech letech vyhrála konkurs a propůjčila hlas Krtečkovi výtvarníka Zdeňka Milera na audionahrávkách. Nyní studuje populární zpěv na Pražské konzervatoři a v budoucnu by chtěla studovat režii nebo scenáristiku na pražské FAMU nebo herectví na DAMU.
Také Felix Slováček mladší byl od dětství veden k hudbě: hrál na klavír a na bicí, zpíval v Bambini di Praga. Vystudoval hru na klarinet na konzervatoři a AMU. Věnuje se nejen vážné hudbě, ale také rocku, jazzu nebo muzikálu.
Hostem Big Bandu Felixe Slováčka bude také zpěvačka a hornistka Martina Bárta. Vystudovala Gymnázium Jana Nerudy s hudebním zaměřením a populární hudbu na konzervatoři v Praze. Od roku 2011 žije v Berlíně, kde vystudovala na Jazz Institut Universität der Künste a pravidelně vystupuje jako sólistka s různými hudebními projekty. V roce 2017 byla vybrána jako reprezentantka České republiky na soutěži Eurovision Song Contest 2017 v Kyjevě.
 
Malý sál Conferenza
Program v sále Conferenza má podtitul Fantom opery. Vystoupí v něm mladá operní a muzikálová pěvkyně Monika Sommerová, která vystudovala operní zpěv na Pražské konzervatoři pod vedením profesorky Jarmily Krásové a Moniky Brychtové. Hlasové školení získala rovněž u italského operního zpěváka Antonia Carangela a absolvovala Mistrovské pěvecké kurzy Don Giovanni v Brenu. Významným momentem v její kariéře bylo obsazení do hlavní ženské role Christine Daaé v muzikálu Fantom Opery, který se hraje v Pražském divadle Goja Music Hall od roku 2014. Během této doby odehrála Monika více než dvě stovky představení a získala si srdce mnoha muzikálových a operních fanoušků.
Druhým hostem z téhož muzikálu bude Radim Schwab, absolvent brněnské JAMU.  V roce 2000 prošel konkurzem do muzikálu Monte Cristo, kde představoval mladého Edmonda Dantése a začal se učit opernímu zpěvu u prof. René Tučka. Od té doby ztvárnil řadu muzikálových rolí v mnoha divadlech, včetně toho plzeňského. V roce 2015 se mu splnil jeho muzikálový sen, když získal titulní roli v muzikálu Fantom opery.

Kromě Fantoma opery nabídne malý sál Parkhotelu ještě program swingový. Zpívat bude dívčí vokální trio Hot Sisters. Tahle svěží trojice se nebojí zabloudit do více než sto let starých vod, zároveň ale dokáže jít s dobou a zakomponovat do své hudby moderní prvky jako třeba beatbox nebo udělat vtipný, do swingu laděný cover světových hitů. Hot Sisters vás zkrátka nenechají chladnými! V jejich repertoáru se objevují převážně vlastní aranže evergreenů a mnoho autorských skladeb s velice vtipnými českými texty, které dívky čerpají od své babičky Věry Chrbolkové, dcery významného swingového pianisty Antonína Kudrny.

↑ zpět na začátek článku ↑

XVI. reprezentační ples Plzeňského kraje

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů