XVII. reprezentační ples Plzeňského kraje

Parkhotel U Borského parku 31, Plzeň
e-mail: hotel@parkhotel-czech.eu telefon: +420 608 111 702
web: http://www.parkhotel-czech.eu/ vstupenky: Koupit vstupenku

Plesová sezóna je v plném proudu a ani letos nebude chybět tradiční reprezentační ples Plzeňského kraje, který se uskuteční v sobotu 1. února 2020 v plzeňském Parkhotelu. Vstupenky jsou právě v prodeji na webu GoOut v cenové relaci od 250 do 600 korun.

K zimním měsícům patří bílý sníh, modrá obloha, rampouchy, zasněžené stromy a zamrzlé vodní plochy. Barvy letošního krajského plesu budou tentokrát také zimní - modrá, bílá, a stříbrná budou odkazovat k podtitulu „křišťálový ples“. Co ovšem rozhodně nezamrzne, bude zábava. K tanci i poslechu bude hrát Big Band Karla Vlacha, na pódiu se vystřídají Miro Žbirka a Tereza Mašková, moderátorem večera bude Petr Vágner a zatančí hvězdy, kterými budou účastníci pořadu StarDance 2018 Veronika Arichteva a Michal Necpál. V sále Conferenza bude návštěvníky bavit kapela Sebranka, a pokud budou hosté toužit po klidu a šálku kávy, pohostí je kavárnička Pappa Coffee v patře velkého sálu Parkhotelu.

Orchestr Karla Vlacha
Orchestr Karla Vlacha je jedním z nejvýznamnějších představitelů swingové, jazzové, taneční a populární hudby. Pod jménem svého kapelníka vystupuje od roku 1939, a to i přesto, že Karel Vlach v roce 1986 zemřel. Dnes orchestr hraje na plesech, koncertech, festivalech a společenských akcích po celé České republice, kde doprovází hvězdy naší populární hudby a představuje instrumentální mistrovství svých sólistů.

Tereza Mašková
Tereza Anna Mašková je vítězka páté řady pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar. Porotu i diváky tu zaujala nejen rozsahem svého hlasu, ale také svými růžovými vlasy. Krátce po vítězství v SuperStar dostala nabídku účinkovat v páté řadě show Tvoje tvář má známý hlas, kde ztvárnila Rihannu, Karla Gotta, Pink nebo rappera 50 Centa. Před rokem jí vyšlo album Tereza Mašková, které vzápětí doplnil singl New Me.
 
Miro Žbirka
Miro Žbirka začínal v popmusic jako člen skupiny Modus. V roce 1977 získal s Jankem Lehotským a Marikou Gombitovou zlatou Bratislavskou lyru za píseň Úsmev. V období 1976–1980 nahrál s touto skupinou dnes už klasické hity Dievčatá, Drahá, Zažni a další. V roce 1981 založil s Laco Lučeničem skupinu Limit a vydal se na sólovou dráhu. O rok později se stal prvním Slovákem a historicky druhým zpěvákem vůbec, který připravil Karla Gotta o Zlatého slavíka. Za zlom ve své kariéře považuje ale až rok 2015, kdy v legendárním anglickém studiu Abbey Road natočil album Miro.
 
Veronika Arichteva a Michal Necpál
Herečka Veronika Arichteva a Michal Necpál se spolu postavili na taneční parket loni na podzim v deváté řadě taneční soutěže StarDance. Okouzlili publikum i porotu a sbírali body kolo za kolem. Nakonec skončili na čtvrtém místě.
 
Petr Vágner
Žádný ples se neobejde bez zkušeného moderátora, kterým bude pro XVII. ročník reprezentačního plesu Plzeňského kraje Petr Vágner. Tento český herec a moderátor se narodil v roce 1977 a vystudoval Vyšší odbornou školu hereckou. Spolupracoval s mnoha známými televizními i divadelními režiséry.
 
Jako každý rok připravil i letos Plzeňský kraj charitativní sbírku, jejíž výtěžek půjde na dobrou věc. Tentokrát se kraj rozhodl podpořit projekt s názvem „V síti“ a otevřít tak tabuizované téma zneužívání dětí na internetu. Jak představují projekt sami autoři v čele s režisérem Vítem Klusákem? „Tři herečky, tři pokojíčky, 10 dní a 2 458 sexuálních predátorů. Experiment, který naléhavým způsobem otevírá tabuizované téma zneužívání dětí na internetu. Tři zletilé herečky s dětskými rysy dostávají za úkol prostřednictvím falešných profilů na sociálních sítích předstírat, že je jim 12 let. Ve věrných kopiích dětských pokojíků, postavených ve filmovém ateliéru, chatují a skypují s muži všech věkových kategorií, kteří je na netu vyhledali a oslovili. Dokumentární film vypráví strhující drama těchto tří hrdinek alias ´dvanáctiletých dívek´ od castingu až po osobní schůzky, kde se s predátory setkávají tváří v tvář pod dohledem ochranky a šesti skrytých kamer. Predátorské taktiky se tak obracejí proti svým strůjcům a z lovců se stávají lovení.“ Film vstoupí do kin 27. února 2020 a díky financím vybraným na plese bude možné po Plzeňském kraji realizovat besedy, při kterých budou autoři filmu upozorňovat na nebezpečí, která číhají na děti na internetu.


↑ zpět na začátek článku ↑

XVII. reprezentační ples Plzeňského kraje

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů