XVIII. reprezentační ples Plzeňského kraje

Parkhotel U Borského parku 31, Plzeň
e-mail: hotel@parkhotel-czech.eu telefon: +420 608 111 702
web: http://www.parkhotel-czech.eu/

Po dvouleté covidové pauze se do nadcházející plesové sezóny vrací reprezentační ples Plzeňského kraje. Jeho 18. ročník se uskuteční opět v Parkhotelu v Plzni. Návštěvníci plesu se tentokrát přenesou do slavného francouzského kabaretu Moulin Rouge. Moderátory galavečera budou Roman a Petra Vojtkovi. O skvělou muziku se postará Big Band Felixe Slováčka, sourozenci Anička a Felix Slováčkovi a Monika Absolonová. Návštěvníci plesu se mohou těšit na taneční vystoupení na téma Kabaret, Moulin Rouge nebo Chicago v choreografii Petry Parvoničové. Večer zpříjemní svým programem také skupina Caribe. Vstupenky jsou v předprodeji na webu GoOut.

„Mimořádný večer na XVIII. reprezentačním plese Plzeňského kraje.“

Návštěvníci plesu se tentokrát přenesou do slavného francouzského kabaretu Moulin Rouge. Moderátory galavečera budou Roman a Petra Vojtkovi. O skvělou muziku se postará Big Band Felixe Slováčka, sourozenci Anička a Felix Slováčkovi a Monika Absolonová. Návštěvníci plesu se mohou těšit na taneční vystoupení na téma Kabaret, Moulin Rouge nebo Chicago v choreografii Petry Parvoničové. Večer zpříjemní svým programem také skupina Caribe.

 

FELIX SLOVÁČEK A JEHO BIG BAND

Felix Slováček, vlastním jménem Antonín, absolvoval kroměřížskou konzervatoř a Janáčkovu akademii múzických umění v Brně. Na české hudební scéně představuje špičku mezi hráči na klarinet a saxofon. Do jeho stálého repertoáru patří díla jak z oblasti klasické hudby, tak i jazzu a popu. Jako sólový hráč získal mnoho cen na mezinárodních soutěžích. Svoji hudební mnohostrannost prokazoval také jako skladatel a od roku 1983 jako šéfdirigent Big Bandu Felixe Slováčka. Na svém kontě má více než 500 nahraných titulů a téměř 2 miliony prodaných zvukových nosičů.

 

ANIČKA A FELIX SLOVÁČKOVI

Pocházejí z umělecké rodiny, jejich matka je herečka Dagmar Patrasová, otec český saxofonista a hudební skladatel Felix Slováček.

Anna Slováčková, celým jménem Anna Julie Slováčková, vystudovala na konzervatoři obor populární zpěv. Již ve třech letech nadabovala několik úspěšných CD Krtečka s Markem Ebenem a od svých 16 let vystupuje v pražských muzikálech, ale i jako sólová zpěvačka. Byla úspěšnou účastnicí druhé řady Tvoje tvář má známý hlas. Objevila se také v seriálech Ohnivé kuře nebo Ordinace v Růžové zahradě. V Big Bandu Felixe Slováčka je sólovou zpěvačkou.

Felix Slováček ml. je stejně jako jeho otec saxofonista a klarinetista. V roce 2006 absolvoval pražskou konzervatoř pod vedením profesora Milana Poláka a na AMU studoval u profesora Jiřího Hlaváče a profesora Vlastimila Mareše. Zúčastnil se mistrovských kurzů v rakouském Semmeringu, kde vyhrál v soutěži dechových nástrojů 2009 Cenu Antonína Rejchy. V Big bandu Felixe Slováčka je stálým hostem.

 

MONIKA ABSOLONOVÁ

Monika Absolonová je muzikálová zpěvačka a příležitostná herečka. Hrála například v Dráculovi, Krysařovi, Kleopatře, Noci na Karlštejně, Angelice i v divadelních verzích muzikálu Rebelové.

První zkušenosti s herectvím získala rolí čarodějnice v pokračování úspěšné filmové pohádky Princezna ze mlejna 2. Režisér Zdeněk Troška ji poté obsadil do role zdravotní sestry ve druhém a třetím pokračování lidové komedie Kameňák. Monika Absolonová je držitelkou Ceny Thálie 2011 v kategorii Opereta, muzikál a jiný hudebně-dramatický žánr. Herecká asociace ji ocenila za mimořádný jevištní výkon v roli Fanny Briceové v nastudování muzikálu Funny Girl.

↑ zpět na začátek článku ↑

XVIII. reprezentační ples Plzeňského kraje

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů