ZA ZÁŽITKY DO GAMBRINUSU

Plzeňský Prazdroj U Prazdroje 7, Plzeň
e-mail: reservations@asahibeer.cz telefon: +420 377 062 888
web: https://www.prazdrojvisit.cz/

ZA ZÁŽITKY DO GAMBRINUSU

Pokud jste milovníky piva Gambrinus, určitě byste měli poznat jeho historii a výrobu během prohlídky pivovaru nebo vyzkoušet jejich školu čepování! Na zdraví!

Prohlídka pivovaru Gambrinus

Po více než 130 dnech se můžete od 1. dubna opět podívat do jednoho z nejzajímavějších pivovarů u nás! Na prohlídce v pivovaru Gambrinus navštívíte varnu i pivovarské sklepy. Právě tady ochutnáte pivo, jaké chutnají jen naši sládci. Během prohlídky se dozvíte zajímavosti z historie pivovaru, zjistíte více o surovinách, které se pro pivo Gambrinus používají, a také o jeho varním procesu. Navštívíte unikátní prostor historické otevřené spilky a uvidíte i cylindrokónické tanky, ve kterých pivo zraje teď. Na závěr vám zkušený výčepní představí zásady správné péče o pivo a osvětlí vám základy čepování.

Na prohlídce se můžete po celou dobu těšit na vydatnou degustaci piv Gambrinus. Ochutnáte nepasterizované a nefiltrované pivo Gambrinus a další piva z portfolia Plzeňského Prazdroje.  

Škola čepování piva Gambrinus

Zažijte školu čepování přímo v srdci pivovaru Gambrinus a svěřte se do péče chlapů, kteří vaření piva a péči o něj věnovali mnoho let svého života. Přijďte a odhalte tajemství správně načepovaného piva Gambrinus!

V ceně programu je zahrnuto:    

  • Prohlídka pivovaru Gambrinus
  • Neomezená konzumace piva Gambrinus
  • Posezení v historické Varně Gambrinus 1869
  • Studené občerstvení k pivu
  • Škola čepování a péče o pivo

Více informací a vstupenky k zakoupení najdete na www.prazdrojvisit.cz.

ZA ZÁŽITKY DO GAMBRINUSU

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů