Za zážitky do pivovaru

Plzeňský Prazdroj U Prazdroje 7, Plzeň
e-mail: reservations@asahibeer.cz telefon: +420 377 062 888
web: https://www.prazdrojvisit.cz/

Toužíte po nezapomenutelných zážitcích? A víte, že v pivovaru Plzeňský Prazdroj se nevaří jen originální pivo Pilsner Urquell, ale můžete zažít i nezapomenutelné akce? Oslavte přímo v srdci pivovaru své narozeniny, uspořádejte teambuilding, pozvěte přátele na prohlídky pivovarů, či zde prožijte svůj svatební den. A pro pány, kteří jsou milovníci piva, se pak nabízí netradiční rozlučka se svobodou přímo s pivem od zdroje.
Více na www.prazdrojvisit.cz a na tel.: 735 189 019.

Škola čepování piva Pilsner Urquell
Čepování piva je důležitou součástí české pivní kultury a snad každého milovníka piva zajímá, jak správně pivo načepovat. Pod vedením zkušeného pivovarského odborníka se díky zážitkovému programu naučíte nejen čepovat pivo na hladinku, čochtana, šnyt a mlíko, ale dozvíte se vše o zásadách správné péče o pivo. Během tříhodinového programu budete konzumovat pivo Pilsner Urquell dle libosti a po absolvování pivní výuky získáte certifikát a půllitr se svým jménem. Soukromou školu čepování si můžete zarezervovat pro minimálně patnáctičlennou partu přátel. Objednejte se na telefonu 735 189 019.

Party v pivovaru Gambrinus
Hledáte ideální místo, kde budete sami se svými přáteli a navíc přímo v srdci pivovaru? Pak dorazte do Gambrinusu a užijte si zde rozlučku se svobodou, sledování sportovních zápasů či oslavu s kamarády. Navíc se vám bude věnovat sládek, který vás zasvětí do tajů správného čepování piva, které sami budete moci čepovat. Čeká vás nově zrekonstruovaná varna z roku 1869, neomezená konzumace piv Gambrinus a občerstvení dle vašeho výběru.

Svatba v srdci pivovaru
Hledáte-li netradiční a stylové místo pro vaši svatbu a navíc jste milovníky plzeňského piva, pak vězte, že pivovar bude pro vykročení do společného života tím pravým místem. V jeho okouzlujících prostorách na vás čeká jak místo vhodné pro obřad, tak i večerní veselí, výtečný catering i skvělý servis. Více na www.prazdrojvisit.cz/svatba-v-pivovaru-plzensky-prazdroj.

Prohlídková trasa Pilsner Urquell
Dozvědět se více o historii pivovaru Plzeňský Prazdroj, projít si autentická místa a ochutnat jedinečné nefiltrované pivo Pilsner Urquell přímo v pivovarských sklepích můžete každý den od 12:45, 14:30 a 16:15 hodin.

Prohlídka Gambrinus
Pivovar Gambrinus láká na vydatnou degustaci piv, školu čepování piva a seznámení s výrobním procesem a historií pivovaru. Přijďte na prohlídky  v pátek od 16:00 hodin, v sobotu od 13:45 a 16:00 hodin nebo v neděli od 10:15 či 13:45 hodin a dozvíte se, jak se pivo vaří v pivovaru Gambrinus.

Pivovarské muzeum v Plzni
Jestli vás však zajímá, z čeho se v minulosti pilo pivo, jak vznikla řemesla a samotné pivovarnictví nebo k čemu sloužila humna, hvozd či valečka, navštivte Pivovarské muzeum ve Veleslavínově ulici, které je otevřené každý den od 10 do 18 hodin.

Plzeňské historické podzemí
Přímo z budovy Pivovarského muzea můžete projít za poznáním Plzeňského historického podzemí, kde se projdete labyrintem chodeb, sklepů a studní pod městem. Dozvíte se, jak podzemí vznikalo, proniknete do historie města Plzně a uvidíte i repliku vodárenského kola. Časy prohlídek se každý den konají v 11, 13, 15 a 16 hodin a během víkendu jsou přidány i další časy prohlídek, které naleznete na stránkách www.plzenskepodzemi.cz.

 

↑ zpět na začátek článku ↑

Za zážitky do pivovaru

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů