Za zážitky do pivovaru

Plzeňský Prazdroj U Prazdroje 7, Plzeň
e-mail: reservations@asahibeer.cz telefon: +420 377 062 888
web: https://www.prazdrojvisit.cz/
Jaro už je tady a s ním přicházejí i zajímavé akce v pivovaru. Zavítat do Plzeňského Prazdroje můžete nejen na prohlídky, ale i na symbol našeho pivovaru – velkolepou Jubilejní bránu, která po rekonstrukci opět září v celé své kráse! Nebo navštivte Pivovarské muzeum, kde je k vidění výstava fotografií a uskuteční se oblíbené rukodělné dílny. Na zdraví!

13/04
Velikonoční dílny v Pivovarském muzeu
Vydejte se s rodinou v sobotu 13. dubna od 10 do 15 hodin do Pivovarského muzea, kde se kutilsky připravíte na nadcházející Velikonoce. Vyrobíte si tradiční pomlázku z čerstvého vrbového proutí, slepičky a jiné ozdoby do velikonoční trávy. Anebo si připravíte velikonoční přání, kterým potěšíte své blízké. Vstupenky na dílny lze objednat online na www.prazdrojvisit.cz nebo přímo na místě v recepci Pivovarského muzea. Vstupné činí 50 Kč za osobu a zahrnuje potřebný materiál pro výrobu.

20/04
Velikonoce v pivovaru
Velikonoční jarmark se letos poprvé uskuteční na nádvoří pivovaru v Plzni. Přijďte se v sobotu 20. dubna od 11 hodin do 16 hodin pobavit a naladit na příchod jara na tradiční lidovou veselici s hudebním doprovodem a řemesly. Více informací o akci najdete na webu www.prazdrojvisit.cz.

do 30/04
Akční nabídka v Dárkových prodejnách Plzeňského Prazdroje
Na vědomost se dává, že v Dárkové prodejně Plzeňského Prazdroje a na e-shopu až do konce dubna nakoupíte vybrané položky za zvýhodněné ceny! Neváhejte a vyberte si nějaký originální pivní kousek i vy. Veškeré zboží značek Pilsner Urquell, Gambrinus, Velké Popovice a Radegast najdete na www.eshop.prazdroj.cz.

do 26/05
Specific place v Pivovarském muzeu
Pojďte podniknout objevnou cestu po stopách plzeňských a evropských inspirací dvou význačných plzeňských fotografů a umělců, kteří nás stále konfrontují s neopakovatelnými záběry obyčejných i obecně známých specifických míst. Výstava Specific Place je k vidění v Pivovarském muzeu až do 26. května. Vstup je zdarma. Více informací na www.prazdrojvisit.cz.

↑ zpět na začátek článku ↑

Za zážitky do pivovaru

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů