Za zážitky do pivovaru

Plzeňský Prazdroj U Prazdroje 7, Plzeň
e-mail: reservations@asahibeer.cz telefon: +420 377 062 888
web: https://www.prazdrojvisit.cz/
Pivovar pokračuje se zajímavou nabídkou kulturních akcí i v měsíci červnu a chystá pro své návštěvníky zajímavé programy. Zavítat mohou nejen na prohlídky do prostor, kde se vaří zlatý mok, ale i do Pivovarského muzea nebo na šalandu. Více informací o všech akcích najdete na www.prazdrojvisit.cz.
 
08 a 22/06
Příběhy z muzejní půdy
Čtenářské dílny nejen pro děti jsou Příběhy z muzejní půdy, které jako novinku v letošním roce představuje Pivovarské muzeum v Plzni ke svému 60. výročí. Přijďte si s dětmi vyslechnout na muzejní půdu poutavé čtení starých i nových příběhů od 10 do 12 hodin. Vstupné bude symbolických 50 Kč.
 
07–18/06
Sochařské sympozium
Přímo na nádvoří pivovaru budou před zraky návštěvníků vznikat sochy v rámci sochařského sympozia umělecké školy Zámeček s.r.o. Budete moci živě sledovat proměnu sedmi kamenných bloků v umělecká díla. Slavnostní zakončení proběhne v úterý 18. června od 15 hodin s vyhlášením nejzdařilejšího výtvoru. Hlasovat o vítězi můžete i vy, a to pomocí anketního lístku přímo na nádvoří pivovaru, nebo online na webových stránkách.
 
15/06
Letní kreativní dílny
Už jen chvíli a dětem začnou vysněné letní prázdniny! Přijďte si s nimi vyrobit do Pivovarského muzea originální prázdninový deník, do kterého si budou moci zapisovat, kreslit a nalepovat památky ze všech prázdninových zážitků a dobrodružství. Do deníčku si můžete vylepit i vylisované květiny, jelikož si tu budete moci vyrobit i jednoduchý lis. Rukodělné dílny se konají od 10 do 15 hodin a vstupné je 50 Kč (děti do 6 let zdarma).
 
21–22/06
Gambrinus den
Oslavte 150. výročí piva Gambrinus! Náměstí se promění v jednu velkou pivní zahrádku. Těšit se můžete na koncerty na čtyřech scénách, finále soutěže Gambrinus Mistr výčepní, občerstvení, ale hlavně skvělé pivo, čepované z tanku do skla. A to včetně novinky, Gambrinus Nepasterizované 11.
U Branky bude k vidění první část jubilejní výstavy. Druhá část bude vystavena přímo v pivovaru Gambrinus, a proto si nenechte ujít ani speciální prohlídky pivovaru Gambrinus!

Párty v pivovaru Gambrinus
Chcete si užít pořádnou párty, kde se o vás budou starat pivovarští sládci? Na Gambrinus varně se dozvíte nejen, jak se pivo vaří a jak by o něj měl výčepní správně pečovat, ale navíc si sami vyzkoušíte načepovat pivo na různé způsoby. Objevte pivovar Gambrinus s partou 15 a více přátel a zažijte neopakovatelný večer! Více informací najdete na webu www.prazdrojvisit.cz.
 
Chcete být v obraze a vědět, co se aktuálně děje v pivovaru v Plzni? Sledujte Instagram @pilsnerurquell.brewery!

↑ zpět na začátek článku ↑

Za zážitky do pivovaru

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů