Září v Kině Beseda

Kino Beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: ticketing@dominikcentrum.cz telefon: +420 378 035 415
web: http://www.mestanska-beseda.cz
žánr: režie:
délka:
premiéra:

Zářijovou filmovou nabídku Kina Beseda odstartuje 5. září celovečerní portrét rockové legendy Ozzyho Osbourna (5. a 17. 9.). Bůh ti žehnej Ozzy Osbourne poctivě mapuje Ozzyho život od dětství a překvapí i otevřeností, s jakou o všech Ozzyho problémech mluví. O tři dny později si pro své fanoušky připravila překvapení další hudební legenda. 8. září si můžete v Kině Beseda ještě před oficiálním uvedením na trh poslechnout písně z nového alba Skeleton Tree Nicka Cavea! A do třetice vás v září čeká ještě jedna dokumentární pecka – 21. září vás ve snímku LAGERFELD důvěrné do svého soukromí vůbec poprvé pozve módní ikona Karl Lagerfeld.

„Život Ozzyho Osbourna, překvapení od Nicka Cavea i soukromí Karla Lagerfelda“

Září nabídne také spoustu novinek. První na programu je nová rodinná komedie Zdeňka Trošky Strašidla (10. 9.) o rodince nadpřirozených bytostí, která je donucena začlenit se do běžného života. Emilia Clarke a Sam Claflin zažijí ve snímku Než jsem tě poznala (14. 9.) osudové setkání. Hned druhý den ztvární Meryl Streep ve filmu Božská Florence (15. 9.) osudy Florence Foster Jenkins, která i když zpívá příšerně falešně, vystoupí ve vysněné Carnegie Hall. Na konci září se na filmová plátna vrátí patrně nejslavnější single holka na světě – Bridget Jones. Novinka se jmenuje Dítě Bridget Jonesové (26. 9.) a Bridget nebude řešit nic menšího, než kdo je otcem jejího dítěte.
Během září si můžete v Kině Beseda dát i malé filmové opáčko – program nabízí skvělou Dánskou dívku (12. 9.), český hit Teorie tygra (16. 9.) či klasiku všech klasik Casablanca (29. 9.)!
Kompletní filmovou nabídku Kina Beseda najdete na www.kino-beseda.cz

↑ zpět na začátek článku ↑

Září v Kině Beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů