Září v Kině Beseda

Kino Beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: ticketing@dominikcentrum.cz telefon: +420 378 035 415
web: http://www.mestanska-beseda.cz
žánr: režie:
délka:
premiéra:

Nový školní rok Kino Beseda zahájí nášupem novinek. Na programu je Po strništi bos (6., 14., 20. a 24. 9.) Jana Svěráka, které vás zavede do období Protektorátu, kdy je rodina Edy Součka donucena vystěhovat se z Prahy na venkov k příbuzným. 11. září si nenechte ujít nejlepší film letošního filmového festivalu v Karlových Varech Křižáček s Karlem Rodenem v hlavní roli. Neméně zajímavou podívanou bude i nový dokument Olgy Sommerové Červená (18. a 27. 9.), který mapuje osudy operní pěvkyně a herečky Soni Červené. A další pokračování své rodinné trilogie představí Jan Hřebejk – Zahradnictví: Dezertér Kino Beseda promítne 30. září.

„Nářez v Kině Beseda: Boj o Temnou věž, rozlučka Black Sabbath a znovu probuzené To.“

Milovníky knih Stephena Kinga potěší Temná věž (8. 9.), v níž poslední z řádu rytířů Roland Deschain vede odvěkou bitvu s Mužem v černém a snaží se zabránit zničení Temné věže, která svou existencí drží pohromadě celý vesmír. Na konci září se v Kině Beseda po 27 letech opět probudí zlo a bude tu řádit To (29. 9.). Temná vize budoucnosti podle Terryho Gilliama ve snímku Brazil (15. 9.) ale také dokáže vyděsit.
V Kině Beseda si můžete v září naplno užít hned dva parádní záznamy koncertů. Šnůru začne David Gilmour (13. 9.), který se po 45 letech vrátil do Pompejí, a rozhodně si nenechte ujít rozlučkový koncert Black Sabbath: The End of The End (28. 9.).
Kompletní filmovou nabídku Kina Beseda najdete na www.kino-beseda.cz

Září v Kině Beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů