Září v Kině Beseda

Kino Beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: ticketing@dominikcentrum.cz telefon: +420 378 035 415
web: http://www.mestanska-beseda.cz
žánr: režie:
délka:
premiéra:
Září bude v Kině Beseda jednoznačně patřit 9. filmu Quentina Tarantina. Legendární režisér se na plátna kin vrací s novinkou Tenkrát v Hollywoodu (2., 5., 11. a 19. 9.), která vás zavede do konce zlaté éry Hollywoodu na sklonku 60. let. Hlavními postavami jsou bývalá westernová hvězda Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) a jeho dlouholetý kaskadér Cliff Booth (Brad Pitt). S další novinkou se pochlubí Petr Kolečko, který vůbec poprvé usedl i na režisérskou židli. Jeho komedie Přes prsty o lásce pod volejbalovou sítí vás pobaví 4. a 12. září. Koncem září Kino Beseda promítne strhující portrét jedné z nejslavnějších a nejvíce kontroverzních osobností vůbec. Portrét Diega Maradony (25. 9.) poskládal držitel Oscara Asif Kapadia (Senna, Amy) z více než 500 hodin záběrů z Maradonova soukromého archivu! Pokud jste nestihli poslední dílo Bolest a sláva z portfolia kultovního španělského režiséra Pedra Almodóvara, ještě jednu šanci máte 18. září.
 
„Kino Beseda promítne nového Tarantina, Kolečka i koncert Rogera Waterse.“
 
V říjnu najdete v programu Kina Beseda dvě skutečné lahůdky. Nejprve vás ohromí vizuální dokonalostí a dechberoucím zvukem koncertní snímek Roger Waters Us + Them (2. a 6. 10.) a o pár dní později se můžete těšit na výpravnou lahůdku Václava Marhoula Nabarvené ptáče (9. 10.) – snímek, který se po dlouhých 25 letech dostal coby český zástupce do hlavní soutěže v Benátkách.
V sále Kina Beseda vás čeká i speciální cyklus nazvaný Dnes čtu já. Během tří večerů se můžete těšit na autorské čtení Davida Jana Žáka z jeho knihy Návrat krále Šumavy, Jiřího Padevěta z jeho novinky Ostny a oprátky a Jan Novák připomene svou knihu Zatím dobrý. A vždy bude následovat film.

↑ zpět na začátek článku ↑

Září v Kině Beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů