Září v Kině Beseda

Kino Beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: ticketing@dominikcentrum.cz telefon: +420 378 035 415
web: http://www.mestanska-beseda.cz
žánr: režie:
délka:
premiéra:

Prázdninové filmové novinky, na které ve vašem letním programu možná nezbyl čas, budou ještě k vidění v Kině Beseda. A to jak české, tak zahraniční. Můžete se přijít podívat třeba na další zfilmovanou knihu Josefa Formánka Dvě slova jako klíč (6. 9.) opět v režii Dana Svátka. V příbězích, odehrávajících se na několika kontinentech, uvidíte Davida Švehlíka, Jaroslava Duška i plzeňského rodáka Ivana Fraňka. Nedlouho po Maverickovi se na plátna kin vrátil Tom Cruise, tentokrát jako Ethan Hunt z týmu agentů CIA. Ve snímku Mission Impossible Odplata – První část (7. 9.) se vydávají po stopách děsivé zbraně, jež má potenciál zničit celé lidstvo.

„Září v Kině Beseda: Co jste o prázdninách nestihli a neměli byste o to přijít.“

Chybět nebude ani hit letošního léta Barbie (13. 9.). Panenka, kterou zná celý svět, v něm řeší existenciální problémy, kvůli kterým se dostává mezi lidi a působí tam rozruch.
Americko-jihokorejský snímek Minulé životy (14. 9.) získal Zlatého medvěda na festivalu Berlinale, uchvátil diváky Sundance a teď se chystá dojmout i vás. Dětskou lásku v něm po mnoho let dělí tisíce kilometrů. Hluboké pouto však trvá, i když se osudy míjejí.
Christopher Nolan natočil příběh génia, který riskoval, že sestrojením vynálezu zničí celý svět. Bez jeho dokončení se však nepodaří svět zachránit. Snímek Oppenheimer (17. 9.) promítá Kino Beseda se slevou pro seniory.
Jediný okamžik obrátí naruby životy manželům Martinovi a Erice (Marián Mitaš a Jana Plodková). Během vyšetřování případu se z krimi postupně stává psychologické drama o vztazích a traumatech. K úplně novému filmu Němá tajemství (20. 9.) režiséra Tomáše Mašína napsala scénář Alice Nellis. Koncem měsíce bude Kino Beseda i celá Měšťanská beseda patřit filmovému festivalu Finále Plzeň (22.–27. 9.).

↑ zpět na začátek článku ↑

Září v Kině Beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů