ZIMA V PRAZDROJI

Plzeňský Prazdroj U Prazdroje 7, Plzeň
e-mail: reservations@asahibeer.cz telefon: +420 377 062 888
web: https://www.prazdrojvisit.cz/ vstupenky: Koupit vstupenku

Pivovar nespí zimním spánkem, ale pořád chystá pro své návštěvníky zajímavé programy. Zavítat mohou nejen na prohlídky do prostor, kde se vaří zlatý mok, ale i do Pivovarského muzea nebo na šalandu. Více informací o všech akcích najdete na www.prazdrojvisit.cz.

Kreativní dílny v Pivovarském muzeu
Dlouhá zima je již skoro za námi, tak pojďte přivítat jaro! V sobotu 24. března od 10 hodin
připravilo Pivovarské muzeum oblíbené kreativní dílny v prostorách Valečky. Vyrobíte si tu drobnosti, které potěší buď vás, nebo jimi obdarujete vaše blízké. Radost si uděláte výrobou velikonočního zajíčka z kartonové ruličky nebo ptáčka na kolíčku vyrobeného z kartonu a vzorovaných plátýnek v barvách jara a s knoflíčkem jako očičko. Uplést si můžete tradiční pomlázku z čerstvého vrbového proutí a pentlemi tradičních barev a do vrbové ohrádky si budete moci vysít velikonoční travičku. Vstupné činí 50 Kč na osobu.

Pivovar Gambrinus
Ochutnejte ještě zrající pivo, poznejte historii, používané suroviny a varní proces piva na prohlídce pivovaru Gambrinus! Dozvíte se zajímavosti o výrobě piva, navštívíte unikátní prostor historické otevřené spilky a uvidíte cylindrokónické tanky, ve kterých pivo zraje. Na závěr prohlídky si se zkušeným sládkem při škole čepování piva osvojíte správné zásady péče o pivo a čeká na vás vydatná degustace piv Gambrinus. Prohlídka začíná v pátek v 16:00 hodin, v sobotu ve 13:45 a v 16:00 hodin a v neděli přijďte do Návštěvnického centra na nádvoří pivovaru od 10:15 a 13:45 hodin, kde prohlídka začíná.  Vstupné činí 180 Kč a délka je 90 minut.
Nebo můžete prostory Gambrinus varny využít pro svoji soukromou party, oslavu, rozlučku se svobodou či posezení s kolegy. Užijete si spoustu zábavy, projdete školou čepování piva s neomezenou konzumací piv Gambrinus a občerstvením dle vašeho výběru. Po celou dobu se o vás budou starat chlapi, kteří vaření piva a péči o něj věnovali mnoho let. Na takovou akci pak jistě dlouho vy ani vaši přátelé jen tak nezapomenete.

Zimní akční nabídka
Na e-shopu – www.eshop.prazdroj.cz a v Dárkové prodejně Plzeňského Prazdroje právě probíhá zimní akční nabídka, kde si můžete vybrané kousky zakoupit se slevami až 80 %. Tak neváhejte a vyberte si nějaký originální kousek i vy! Akce trvá do 31. března či do vyprodání zásob.

Posezení na šalandě
Už jste slyšeli o šalandách? Saloncích ukrytých přímo ve sklepích pivovaru Plzeňský Prazdroj, kde můžete ochutnat pivo Pilsner Urquell čepované přímo z dubových ležáckých sudů.
Navíc pro nedělní termíny nabízí pivovar tříhodinové posezení za speciální cenu: 420 Kč/osobu, kdy minimální počet lidí ve skupině je 15 osob. Cena zahrnuje neomezenou konzumaci nefiltrovaného a nepasterizovaného piva Pilsner Urquell a malé občerstvení - sýrové prkénko, uzenářské prkénko, smažené kuřecí řízečky a domácí chléb.

Anebo pokud si chcete během prohlídky Pilsner Urquell užít sklepy a pivo o něco déle, než je běžné, pak si doobjednejte hodinové posezení na šalandě s neomezenou konzumací piva Pilsner Urquell! Vybrat si můžete ze tří variant.

Šalandu si můžete zarezervovat na telefonním čísle +420 724 617 668 či e-mailu salanda@prazdrojvisit.cz . Více informací o pronájmech naleznete na www.prazdrojvisit.cz.

↑ zpět na začátek článku ↑

ZIMA V PRAZDROJI

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů