ZIMA V PRAZDROJI

Plzeňský Prazdroj U Prazdroje 7, Plzeň
e-mail: reservations@asahibeer.cz telefon: +420 377 062 888
web: https://www.prazdrojvisit.cz/

od 26/01–26/03
Konferenční a společenské centrum Secese
Cyklus koncertů
Konferenční a společenské centrum Secese připravilo na zimní měsíce cyklus koncertů a comedy večerů ve svých historických prostorách. Kapacita prostoru je dvaasedmdesát diváků, takže se vše koná v komorní atmosféře. V Plzni se tak otevírá nový kulturní prostor s nezaměnitelným geniem loci, jenž navíc návštěvníkům umožňuje vkročit do prostor původního měšťanského pivovaru, do prostředí typického okouzlení z moderní doby a pokroku, jímž se vyznačovala druhá polovina devatenáctého století. Pravidelné akce se zde konají vždy druhý a čtvrtý čtvrtek v měsíci.

09/02  /  19:00
Pavel Tomeš (Komici s. r. o.) – Na mikrofon
Na mikrofon je originální stand-up comedy show, kde má Pavel Tomeš jediný úkol – rozesmát diváky. K dispozici pouze jedinou zbraň a tou je mikrofon. A i tak se prý vždy trefí. Přijďte se v chladných dnech rozehřát pořádnou dávkou smíchu.

23/02  /  19:00
Juwana Jenkins & Mojo Band blues
Energický zpěv, pronikavý zvuk foukací harmoniky, nářek kytary a neutuchající rytmus – to je Juwana Jenkins and The Mojo Band, kteří dokážou zaujmout nejen svými původními skladbami, ale také výběrem převzatého repertoáru od těch králů, královen a legend blues, jako jsou například Freddie King, Earl King, Etta James, Big Mama Thorton, Aretha Franklin, Howlin’ Wolfa Muddy Waters a další. Charismatická zpěvačka Juwana Jenkins původem z americké Filadelfie okouzluje posluchače zejména při svých energických a usměvavých vystoupeních. Její styl zpěvu je osobitý a autentický.

09/03  /  19:00
Iva Kubelková & Jjimband
Bývalá Miss Iva Kubelková pochází z muzikantské rodiny, a tak není moc divu, že se časem i ona sama dostala k muzice. Začala se věnovat klavíru a k němu přidala zpěv. A protože má ráda jazz, přihrál jí osud nabídku zazpívat si s jazzovou kapelou Jjimband. Publiku společně servírují swingové a jazzové hity naplněné energií a radostí z vystupování.   

23/03  /  19:00
Frank Sinatra Revival
Stylové a osobité podání těch největších hitů jedné z nejznámějších osobností světové hudby přinese hity jako My way, New York New York, Fly Me To The Moon, Strangers In The Night, Something Stupid a další. Frank Sinatra revival s Petrem Chudobou má za sebou bohatou uměleckou minulost, od účinkování na zámořských lodích, koncertování po celé Evropě, až po účinkování v pořadech TV Nova, Star Dance, Dueta, v rámci Karlovarského filmového festivalu a dalších.

Více informací o koncertech na www.prazdrojvisit.cz v sekci Kalendář akcí.
Vstupenky lze zakoupit na www.plzenskavstupenka.cz.

↑ zpět na začátek článku ↑

ZIMA V PRAZDROJI

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů